Fatma_furkan1996 penbe_karisi sen sezeryen olucaktın sanırım öyle değil mi benim de dün akşamdan beri sancılarım var göbeğim de düşmüş bu sabah farkettim
penbe_karisi Fatma_furkan1996 evet sezeryan benimki 🥹ayy benimde gobus aşağıda 🥹🥹🥹🥹 sancıların nasıl canim
Fatma_furkan1996 penbe_karisi ara da böyle adet sancısı gibi ağrılar giriyor yürümekte de zorluk çekiyorum biraz bazen şiddetli oluyor ama şuan süreleri uzun daha
Fatma_furkan1996 vanilya_kokusu_ çok şükür canım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah doğurana kadar ne stresler yaşıyoruz Rabbim yardımcımız olsun
vanilya_kokusu_ Fatma_furkan1996 teşekkür ederim canım 🙏🏻 malesef öyle korkarak bitecek süreç 😁 rabim yardımcımız olsun İnşallah 🙏🏻
vanilya_kokusu_ rozairgi niye acaba bana da verilmedi ben kendim istedim ama doktora söyle halsizlik var bende vitamin verin
demirrleydi_ vanilya_kokusu_ o zaman hiç bir sorun yok ne zaman gelmek isterlerse geliyor bu minikler
vanilya_kokusu_ Admsarzu rahim ağzı kısalığım var erken doğum riskim var onu önlüyor teşekkür ederim canım benim 🥰
NEHIR15555 Dün bende konroldeydim aramızda sadece 1 gün var canım 32+6 yız şu an 2150 gram dedi doktor 🥰