serabis Kızlar iyi geceler, uykumdan İlk kez bebeğimin hareketlerine uyandım çok fazla hareket etti çünkü normal midir bi yerde okudum hareketlerde artma olursa doktora görünün yazıyordu acile gitmeme gerek var mı
senaninannesi_ serabis bende şuan yaşıyorum 😂 ama tüm gün duruyor sessiz gece 1 den sonra çok hareketleniyor bende anlamadım hatta aynı konu üzerinden aynı anda başlık atmışız 😂💖
Nur124 serabis hoc korkmayın bir gün çok hareketli bir gün çok hareketsiz oluyorlar bende hamileyken çok post açmıştım burada ama her gün aynı olmuyorlar sağlıkla alın kucağınıza
cokkasmabeabi serabis gitmenize gerek yok tabi. Yalnız her gece aynı saatlerde olursa gece de aynı saatlerde oturacaksınız demektir. İlk kızım gece 2den sabah 6lara kadar tekme atıyordu doğdu hep o saatlerde uyanikti 🤣
hilu serabis onu nerede okudunuz cok merak ettim yani o kadar sey okudum ben de hic öyle bir bilgi görmedim. Bebeklergün içinde biz ayaktayken karın içinde sallandiklari icin uyurmuş biz hareketsizken uyanirlarmis benimki hep öyle
serabis hilu internet sitesinde okumuştum okumaz olaydım zaten insanın içine şüphe ekiyorlar 🤦♀️ doktora gittim bebeğim baş aşağı dönmüş
umayala serabis ya annelerin içine kuşku düşürüyorlar böyle. Herkesin site kurıp bilgi vermesi yasaklanmalı ya. Ben de çok bilmiyorum ama uyanıklık anına denk gelmişsinizdir. Fazla hareketten ne olabilir ki? Yaşayan bir canlı sonuçta.
-Papatya33 Canınızı sıkmak istemem ama gece böyle hareketliyse doğduktan sonra da gece aktif oluyorlar 😀