_peritozu Kizlar kıyafetlerinizi nereden alıyorsunuz ? İnternet ten alıp memnun kaldığınız siteler hangileri ?
QuenMom _peritozu Trendyoldan aldım canım bide normal kıyafetleein büyüğünü belden lastiklisini seçiyorum.
ebrarmom08 _peritozu lcw dan hamile pantolonu aldim bitane daha onuda giymedmm. Ama rahata bnziyo evin icinde genelde beli lastikli bol pantolonlardan giyiyorum acaip rahat
peperutka _peritozu Ben hic hamile kiyafeti almadim tayt ustune sweet ya da bol tshirt giyiyorum.8.aya geldim taytlarin belleri hic rahatsiz etmiyor.Dogumdan sonra da cok rahat giyerim.Hamile kiyafeti alsam bir daha giyemicem diye hic alasim gelmiyor
Hamile41 1 jile diktirdim ben bide lcv den hamile pantolonuyla tunik aldim smdilik idare ediyorum tuniklerim bol kiloda almadim pek yaza da doguruom cok sey almaya gerek yok bnce
Vctry1706 Bende LCW dan iki tane hamile pantolonu aldım sadece bı siyah bı kot.taytlar ile falan idare ettim zaten kış hamileliğiydi bir kaç üst aldım onun dışında bol kıyafetlerim idare etti beni şimdi 34+3um çok güzel indirimler var ama ne hamile kıyafeti alabiliyorum 1 ay kaldı boşver diyorum ne normal kıyafet alabiliyorum ne zaman normal kiloma döneceğimi bilmediğimden 😅
Eminer Bende bitek lwc den ust aldim baska hic hamile kiyafeti almdim disari cikarken elbise giyiyorum zaten karnimda cok yok hatta hic yokta denilebilir 27 haftaligim evde de nebulursam rahat edecegim onu giyiyom😁