Hana20 Minnakminik Ben de 75 ml kullanıyorum senden bir gün ilerideyim😊 İnşaallah güzel bir şekilde ilerleyip tutar
Minnakminik Hana20 4 gün vuruldum, bugün kontrolüm vardı 10 mm ve 11 mm iki yumurtam var. 4 gün daha devam edelim dedi doktor, sizin boyutlar nasıl?
Hana20 Minnakminik Benim adetimin 3. gününde bir tane yumurtam 10 mm di. Yarın kontrolüm var. Yazarım yarın öğrenince
Hana20 Minnakminik Bugün bakıldım bir tane yumurtam 14 olmuş ilaçlara devam edip çarşamba yine gideceğim
28kbr Minnakminik adetin 2.günü gittim ve gonal f yazdı doktor kontrol eşliğinde 8 gün kullandım sonrasında ovitrella çatlatma iğnesinin 36.saatinde aşılama yapıldı
Minnakminik 28kbr 2 yumurtam büyümüştü biri 16 mm ve 21 mm, 13 şubatta aşılama oldum yani 9. gündeyim.
Minnakminik 28kbr inşallah, çok regl belirtisi yaşadığım için moralim bozuluyor, haftasonu sürekli kasık ağrısı yaşadım.
28kbr Minnakminik ben kan verdim sonucunu beklerken sanki her an regl başlıcak gibi hissetmiştim yani moralinizi bozmasın tamamen aynı belirtileri