emily35 Hanımlar bu haftada 4lu yapıldı fetal yaptırmayı düşünmüyorum da asıl sorum bebek hareketleri herkeste farklı ama geneli nasıl 2. Gebelik ama ilk bebek rabbim sağlıkla nasip etsin kucaklarımıza alalım inşallah
kizmizimavi emily35 amin inşallah ben düzeltilmiş olarak 17 deyim sat a göre de 18. haftada olmam gerekiyordu. İkinci gebelik oldugu icin daha erken hissetmeye başladım tabi Biz sadece ikili tarama yaptırdık fetal de yaptırmadık Saglikla gelsin minnoslar
annebaliii emily35 kizmizimavi Songul606_ mihriban61 17+6 dan selamlar hatunlar❤️16 da hıssettım ben oğlumu hemen bellı ettı abısı günü kıpır kıpır duramıyor yerınde galıba 💙ıkılı yaptırdım ben oburlerıne gerek uok dedı dr yapmadım bende ayrıntılı beklıyoruz suan 😀sızın cinsiyetler ne bu arada💙❤️
dnzdmrn emily35 17+3 ilk gebeliğim ama henüz hiç bi hareket hissetmedim muayene gittiğimde çok hareketli diyolar ama ben de henüz bi his yok ya da ben anlamıyorum 😀
Songul606_ Merhaba 17+2 den ikili tarama yaptırdım Hareketleri çok iyi hissediyorum üçüncü gebeliğim Rabb’i Sağlıçakla kucağımıza almayı nasip etsin
emily35 mihriban61 olabilir yani benimde ilk 3 aydı bu 17 hafta da iç karnımi gidikliyor gibi hissediyorum minik kıpırtı gibi gazım da çok var yani karışık hissediyorum bide ne kadar sürüyor ki süreleri
kizmizimavi annebaliii benim de oğlum olacak bu sefer 💙 ikinciye ayni heyecan, kızımla kardes ilişkileri nasıl olacak ilk günlerimiz nasıl geçecek merak içindeyim
Songul606_ annebaliii cinsiyet kız dediler ama şu an belli değil özel kız dedi devlet kız demek olmz belli olmaz dedi
selma128 17+1 haftaligim cinsiyet kız 12 haftada baslayan minik minik pıt pıt seklinde hareketlerdi simdi bi tık daha sert sol kasığımda dans ediyor adeta gunduz bsy yokta gece hareketli uyutmuyor zillim🌸
annebaliii Songul606_ bu çılgınca hareketler de neyın nesi😃😃bence bu çılgınlık erkek belırtısı olabılır😀
sarilale123 emily35 ben dün mide ağrısı için gitmiştim fetal dna yaptırdım dediğim halde olsun bir tarama testi yapalım dedi devletteki doktor dörtlü taramayı yaptı ama kan vermedim saati geçmişti.şu anda 2 gebelik ve 2 haftadır hissediyorum tekmelerini
mervekalkann 17+6 olduk bugün. İkili taramayı 12. Haftamda yaptırdım. Doktor risk görmediği için 4 lüye gerek yok dedi 20. Haftamda detaylıya gideceğim. İlk gebeliğim 12. Haftamda hissetmeye başladım hareketleri ben. Birkaç doktora gittim erkek gibi diyorlar ama kordonu araya aldığı için hala tam emin değiliz detaylıda belli olur herhalde.
ogretmen_anne34 Merhaba bende bugün 17+1 deyim. Bugün doktor burun kemiği biraz kısa dedi böyle bir durum yaşayan var mı? Amniyosentez önerdi
bsrelif 17’nci haftamdayım bende ağzımda metalik tat hiç geçmiyor sinir bozucu, 2’liyi 12’te yaptırmıştım doktor hiçbir sorun yok dedi. 3’lü veya 4’lü yaptırmadım. Ayrıntılıyı bekliyorum 20 haftalıkken gidicez bakalım