Suleaydogan1 Kızlar aşağı tarafımda çok baskı hissediyordum, taharet yaparken elime bişeyler geldi vajinal varis problemi. 24 haftalık hamileyim başına gelen varmı
Smyyeeblgen Suleaydogan1 bende 24 haftayım nasıl anlasılıyokı bende agrı hıssedıyorum damar var sankı oyle bıseymı
atesvesu Suleaydogan1 ikinci gebeligimde son aylarimda çıktı sağ tarafımda doğumdan sonra geçti üçüncüye hamileyim ilk aylarda yeniden çıktı aynı yerden bende de gerilme ve ağrı oluyor inşallah bu sefer de doğumdan sonra geçer
kaplanseren Suleaydogan1 34 haftalığım geçen hafta fark ettim. Vajinamın sağ ve sol dudak kısmında böyle sivilce gibi mor-siyah renkte. Doktor da varisleşmiş damarlar ama çok değil normal doğuma engel olmaz gebelikten sonra kaybolur dedi. Rahatszlık olarak bir şey yok ama görüntü kötü 🫤
zeyonline01 Bende de aynısı var özellikle oturur vaziyette belirgin oluyor doktor gebelikte olabileceğini söyledi
seminur Bende de var yaaa doktora söyledim normal doğuma engel değil normal doğumda kesilirse dikeriz dedi
Suleaydogan1 seminur of çok baskı ağrı hissediyorum, kasık ağrısı falan sanıyordum dün görünce bi şok oldum korktum
seminur Suleaydogan1 Bende ağrı yok ama kasıgımla tam bacağımın bırlestıgı yerde ağrı oluyor bnmki de cok kötü insan görünce bı korkuyor
edakocc Haftadan itibaren var bende. Şuan 33 haftalık oldum gittikçe büyüyor ve çok ağrıyor ilk hamileliğimde yoktu bunda çıktı. Şuan çok ağrıyor ayakta duramıyorum yatarken birbirine temas edince ağrıyor gerçekten aşırı kötü bişey.