ilknursysll Merhaba hanimlar cinsiyeti kacinci hafta da öğrendiniz en erken kaç haftalık ogrenilir sizce
Melike3506 ilknursysll 15+4 de özelde öğrendim normalde devlete gidiyorum cinsiyet öğrenmek için devlete gitmiştim
nursemaa_1 ilknursysll özelde ilk cocugumu 12. Haftada kesin söyledi doktor şimdiki de kızım miş devlet kontrolluydum 17 hafta oldu söylemediler özele gittim cinsiyet için şıp diye söylediler
Dlrdgn ilknursysll özele gidiyorum 12 de tahmin etti ama söylemedi 13 te %80 dedi şuan 18 bitti hala aynı🌸😁
Melike3506 ilknursysll 15+3 de devlete gitmiştim cinsiyetle alakalı hiç bir şey diyememişti ertesi günü 15+4 de özelde öğrendim ondan önce 12 de gitmiştim devlette
ilknursysll nursemaa_1 baya etken öğrenmişsiniz ben de 13 haftalık olucam kontrole gidince bakalım belli olacak mi
Melike3506 ilknursysll özelin cihazları daha iyi oluyor o yüzden özelde daha erken öğrenebiliyorsun devlete göre
mrs_yldrm ilknursysll şuan 12 haftalığım bugün kontrole gittim doktor tahminde bulundu erken değilmi sizcedw
selma128 Haftada doktor kiza benziyor dedi kesinlik vermedi 16 da gittim yine kesinlik vermedi kiza benziyor dedi 17 de özel hastanede baktirdjm kız dedi kesinlestirdik 🌸
mervebekirogullari Haftada doktor yüksek ihtimalle kız demişti. Fetal DNA yaptırdık sonuç kız çıktı:) 16. Haftada ultrasonda da net göstermişti cinsiyetini:)