Melihakrds Ben mavi beyaz sipariş ettim yeşil krem olan geldi eşim ve arkadaşım bu daha güzel değiştirme dedi ama krem de soluk geldi gözüme kargo ile de hiç uğraşmak istemiyorum ama sizce hangisi daha güzel muhtemelen bir kere en fazla iki kere giyecek gerçi
Cansuuuucan Melihakrds güzel günlerde giysin bebişiniz ❤️ yeşil krem olanda güzel ama galiba mavi beyaz olanın tulumu fermuarlıysa ben onu tercih ederdim daha kullanışlı gibi geliyo bana fermuarlılar
Melihakrds Cansuuuucan evet fermuarlıymış açıkçası ona dikkat etmemiştim zaten hemşireye vereceğim kıyafet olarak seçmiştim o da hemen kan leke vs oluyor sonrasında da iki haftaya küçük gelmeye başlıyor ya kısa süreli olduğu için çok dikkat etmedim ona
Cansuuuucan Melihakrds o zaman hiç iadeyle uğraşmayın zaten en fazla 2 kere giyecek zaten ki yeşil olanda çokkk tatlışş 🫶🏻
ABusraaaa Melihakrds büyük ihtimal sen renginden dolayı oğlan olacağı için maviye tutuldun ama yeşil daha hoş değiştirme ilerde kızın olursa ikisinede kullanırsın ☺️( kızın varmı bilmiyorum ama ) yada başka hastane çıkışı al mavi renkte ama bunu bence değiştirme
Melihakrds ABusraaaa 2. Oğlum olacak gönül kız da isterdi ama Rabbim olmayana versin 😀 zaten ilk kıyafet olarak hemşireye verecem hemen kan leke vs oluyor 2 haftaya da küçülüyor pek giyilmiyor o yüzden değişimle iade ile uğraşmak istemedim
ebrudefnee Melihakrds yeşilde güzel bence yeşilin tonu güzel duruyor aklımda kalır felan derseniz değiştirebilirsiniz ama zaten bi kaç hafta anca giyiyorlar sadece battaniyesini uzun kullanabilirsiniz
boska Yeşil takımdan bizde aldık çok tatlı bn çok beyendim giydirmek için sabırsızlanıyır hatta yedek olarak valize koydum