victorya Kızlar 18 haftalığız belki Henüz erken ama az önce ilk defa böyle hissettim gibi oldu ama nasıl bir duygu olduğunu bilmediğim için bilmiyorum tarif edebilecek olan var mı Bir de Benim alt karnımda sancı var bu hafta yani sancı tekme demek mi?
3oglanannnesi victorya dalgalanma gibi bağırsak haraketi gibi olur ağrı sancı yapmaz bu kadar küçükken hafif dürtme gibi de oluyor arada
namkol1 victorya Hayır bu haftada tekme acıtmaz. 29. Haftadan bildiriyorum dünyanın en güzel hissi ilk zamanlar balık gibi kayma hissediyorsun sonra güçleniyor bildiğin vuruyor yani. İlk gebeliğimde tek hareketini hissetmem 22-23ü bulmuştu benim De tam 18e girdim öyle hissettim
buse76 victorya canım bende 18+5 im o ağrı bende de var kasıkta oluyor bide gerilme hissi var bende bebek hareketi olabilir pıt pıt seyirmeler ben dün kanepede yatarken balık gibi kaydı çok farklıydı pıt pıtları hissediyorum seyirme felan oluyor hergün ama kayması işk defa oldu dün çok güzeldi sende hissedersin artık
Birdbox Kızlar bende 13 haftalıgım dümdüz yatarken sanki sola birşey kayıyor erken diye düşündüm ama baya baya hissettim normal mi ya
merviiisko Ben ilk 18+2 de hissettim hareket mi acaba diye sorguladım emin olamadım ertesi gün yine akşam saatlerinde aynı şeyi hissedince emin oldum şimdi 24 haftalığız her geçen gün daha fazla hissediyorum mükemmel bi his🤍
Melike3506 victorya ilk tekmeyi 20. Haftada hissettim. Hissi böyle dalgalanma gibi oluyor. Ama hiç acaba mı demiyorsun bu direkt bebeğimin tekmesi diyorsun. 17 den beri pıt pıt hissediyordum ama 20 de tekme atınca direkt dedim tekme atmaya başladı diye hiç acabaya düşmüyorsun
vldnatsvn Biz şuan 22 haftalığız Maşaallah oğlum bi vuruyor dışardan belli oluyor artık. Büyüdükçe daha net hissedersiniz bu arada 2. Gebeliğim.
Esma006 victorya sancı tekme değildir rahim büyüyor bebek büyüyor o yüzden hiç geçmeyen uzaninca sancı ise doktora git canım tekme hissi anlatılmaz yaşanır ya çok mutlu oluyor insan cidden Allah nasip etsin herkese 🥰