Sevimlimom Bereninannesi regl belirtisi gibiydi ta ki testi yapana kadar mide bulantısı mı dersin baş donmesi mi hepsini yaşadım ogrendigim an 😅
GokcesMoMmm Bereninannesi ben hatta 5.5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim yani o kadar belirtisiz 🤣🤣🤣🤣
hanimhanimcik Bereninannesi tabiki bazıları 2 ay sonra öğreniyor🤣 bende sanki adetim gelecekmiş gibi hafif bir sancı vardı başka belirtim yoktu
Denizz44 Bereninannesi Ben ilk gebeliğimde hiçbir belirti yaşamadım sadece adet gecikmesiyle kan verdim öyle öğrendim her gebelikte belirtiler aynı olmayabiliyor
Bereninannesi Sevimlimom 2.ciyi istiyorum ama bu aydan bi nebze umutluyum bakalım adet görmezsem eğer ama şu an hiçbir belirti yok
Bereninannesi hanimhanimcik ben ilk çocugumda 8 haftalıktı öğrenmiştim yani 2 aylık 😅ama bariz belirtilerim vardı
nr0900 Regl agrısı vs de bir belirti ama arkadas hiç belirti olmadan öğrenen var mı diye sormuş ona göre cevaplanırsa iyi olur merak ediyoruz cünkü
buketdeniz19 Bereninannesi ben hiç belirti yaşamadım hatta adet belirtilerim olmayınca şüphelenip test yapmıştım hemde adetime 4 hün vardı 😂ama sonrasında acayip belirtiler yaşıyorum
busrasya2334 Bereninannesi ilki tüp bebek ikincisi doğal ve ben ikisinde de belirti yaşamadım teste kadar ve genelde 6. 7. Hafta belirtilerim başladı
Bereninannesi busrasya2334 sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah bende ikinciyi istiyorum dualarınıza talibim 🥰