ekiminannesii Herkese merhaba🌸 Çiğli Eğitim araştırma hastanesine giden, memnun kalan, doktor tavsiyesi olan, doğum yapan güzel annelerimin deneyimlerine ihtiyacım var 💕🦥🐣
aryabe ekiminannesii Gizem hanıma gidiyorum. Güler yüzlü , ilgili… Henüz doğumuna girmedim. İki haftam kaldı inşallah .
eloenoebo ekiminannesii ben de bu gün ilk defa çiğli araştırmaya ırmak hanıma gittim eşimi de içeri aldı bunu sevdim bazı doktorlar almıyormuş çünkü genel olarak ilgisini beğendim benim durumum riskli olduğu halde sakin sakin beni aydınlattı içim az da olsa ferahladı ultrason kağıdı vermedi neden bilmiyorum hiç aklıma bile gelmedi sormak genel olarak memnundum
yaprak098 Nasipse Mehmet Demire gidicem haftaya sizede yazarım unutmazsam ilk defa gidicem ama araştırmalarıma göre iyi bir doktor diye okumuştum ki zaten başka kimseye randevu yoktu açık 😄🌸
minikcivciv89 eloenoebo ne kadarlık hamilesiniz bebek büyükse kağıt vermiyor parça parça çıkarıyor sanırım makine birde bazı polikliniklerde makinede kağıt bitiyor o yüzdende vermemiş olabilir bende 15 haftaya kadar aldım sanırım ırmak Hanım benim doktorumda🩷
fdm2609 Ben Çiğli hastenesinde Deniz uyumaz beye gidiyorum ve çok memnunum eşimi de içeri alıyorum doğumunu bilmiyorum çünkü daha yeni hamileyim
eloenoebo minikcivciv89 şimdi 18 haftalık oldu gittiğimde 15 haftalıktı vermedi benim de aklıma gelmedi pek de önemsemedim sağlıklı olsun yeter de perinatoloji de vermedi oraya da takipliyim dedim herhalde devlet hastaneleri vermiyor
eloenoebo minikcivciv89 Siz kaç haftalıksınız İlkmi doğumunuz mu normal mi sezeryan mı olacak benim riskli bir sezeryan olacağı için biraz endişeliyim Onun için Araştırma Hastanesi’nde olsun istiyorum gerçi Irmak Hanım bana o güveni verdi ama inşallah her şey güzel geçer aklımda özel bir doktor daha var Oraya da gitmek istiyorum ama tam karar veremedim ikisine de takipli olayım Bakalım hangisi hayırlısıysa orada olsun doğum
minikcivciv89 eloenoebo Irmak hanımı bende beğeniyorum 2 nolu poliklinikte pek kağıt olmuyor doktora bir kaç kere dedim bende 5 noluya almaya çalış randevuyu dedi önceleri bende normale bulduğuna şükrediyorum dedim zaten büyüdükçe ekranada sığmıyor bebiş 🥰 bende şu anda 35+5 bugün normal görünüyor benim doğumum şu anda ilk doğumum olcak nasipse riskli olduğu için mi perinatoloji de takip ediyor sizi yoksa perinatoloji yok devlet hastanelerinde İzmir’de bende Manisa şehir hastanesine gitmiştim perinatoloji ye ayrıntılı ultrason için o zaman oradaki doktorda renkli vermiyor siyah beyaz veriyor dedi doktor perinada sadece fotoğrafını çekti eşim ekrandan
eloenoebo minikcivciv89 Ben de hiç dikkat etmedim hangi poliklinik olduğuna hangisi denk gelirse onu aldım bir daha bakayım ben de 5 e almaya çalışayım benim riskli gebelik olduğu için perinatoloji de takip ediyor Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah Siz benden önce kavuşacaksınız doğumunuzu sabırsızlıkla bekleyeceğiz inşallah pozitif güzel geçer anlatırsınız bize de
minikcivciv89 eloenoebo inşallah çok teşekkür ederim hep birlikte kavusalim bebislerimize sağlıkla inşallah🥰🤲🏻 ne sorunu var riskli gebelik demişsiniz
minikcivciv89 eloenoebo AA öylemi her Dr risk alıp yapmiyormus 3 ten sonrasını kolaylıkla olsun inşallah 🩷
eloenoebo minikcivciv89 teşekkür ederim Amin İnşallah evet Her Doktor kabul etmiyor Menemende Sadaya gitmiştim oradaki Doktor hanım kabul etmedi şehir hastanesine git dedi şehir hastanesinin yorumları da hiç hoş değil asistanlar doğuma giriyorumuş ben de çiğli’yi tercih ettim bakalım hayırlısı