Busrapo Ben son zamanda masraflarımız artacağı için cinsiyet kesinleşir kesinleşmez liste yapıp almaya başladım
13 haftadan bu yana aldıklarım şu şekilde :
2 tane 10 lu hastane çıkışı aldım
2 tane 7li hastane çıkışı aldım
Bir tane pamuklu uygun fiyata 5 li hastane çıkışı aldım doğar doğmaz hemşireye giydirmesi için onu vereceğim çünkü doğum yapacağım hastanede hiç bir şekilde bebeği yıkamıyorlar diğer kaliteli zıbınları üsteleri kan olsun istemiyorum
Hastane çıkışlarındakiler hariç 12 tane çıtçıtlı zıbın aldım
Hastane çıkışları newborn yani yani doğan olarak geçiyor o yüzden 0-3 aya kadar giydirmek için ayrıca 5 alt üs takım 4 tulum ve iki tane yazlık şort tişört takım aldım
Bebişe bornoz seti aldım
( yeni doğduğunda kullanacağı saracağımız havlusu lifi ve 2-3 yaşa uygun bornozu ve minnak terliği var 😍)
4 tane ayaksız 0-3 alt aldım
Bir tane 0-3 yelek aldım
Yelek -Hırka anneannesi çeşit çeşit ördüğü için fazla almadım.
6 tane 0-3 çorap aldım
3 müslin battaniye
2 pazen battaniye
1 peluş battaniye aldım
Annesi bir tane de battaniye ördü ❤️
(3 tanede hastane çıkışında penye var)
bolca ağız mendili aldım 19-20 tane fln
Alt açma minderi aldım
Ama üzerine kullan at bebek bakım örtüsü sererek kullanmayı düşünüyorum hem yumuşak hem hijjenik olur
Emzirme minderi aldım iyi ki de almışım diyorum bebiş doğmadı ama ben yatarken ve tv fln izlerken kullanıyorum çok rahat 😍
2 tane indirimde denk geldim kışın giyebileceği şekilde ayına dikkat ederek kozmonot mont aldım 120den 35 düşmüştü yumuşacık indirim başlığında görmüştüm iyi ki de görmüşüm 😊
4 lü küvet seti aldım
Ekstra küvet içi sünger aldım
(Küvet filesi çok uzun süre kullanılmıyor)
Banyo termometresi aldım
Burun aspiratörü aldım
Emzik olarak avent ultra soft
Biberon olarak avent natural 120 ml aldım
Biberon ve emzik fırçası aldım
Fırça tarak seti aldım
Bebek tırnak bakım seti aldım
Wewell in ateş ölçerini
Kendim içinde mamajoonun silikon göğüs ucu koruyucusunu aldım
Sevibebeden reflü yatağı aldım
(Kiraz çekirdekli o kadar sevdimki bebekten çok kiraz çekirdeği torbasını ben kullanacağım galiba bel ağrım ve gazım vardı attım mikrodalgaya 2 dakikada sıcacık belime koydum o kadar rahatlattı ki anlatamam )
Düz kafa yastığı aldım 😊
Sleepy merhaba bebek seti ve
Hamak beşik aldım
Daha bir dünya alınacak var 😁
Şampuan , bebeyağı , pişik kremi , bebek deterjanı, kanguru , nevresim takımı ve bnm ihtiyaçlarım alınacakların bazıları
Beşiği anneannemiz , bebek arabasınıda babaannemiz alacak 😊
Bitmiyor bitmiyor hep bi eksik çıkıyor 🤣