Kızlar annem babam ve yeğenim uyuz olmuslar banada yakın arada bir gidip geliyorlar bende uzak durmaya çalışıyorum temas etmiyorum bende pek yoktunkasıntı bir kaç gündür psikolojik olarak var yeğenimde bende kaldı ama hiç bir şekilte temas yok kendisinin annesi öldğğü için arada bir gelip bende kalıyor ben de İ diyemiyorum kıramıyorum kızımın da yaklaşık bir kaç haftadır sivilce tarzı yuvarlak şeyler fark ettim kırmızı böyle sırtında ilk önce yuvarlak böyle iltihaplı göz gibi bir sivilce çıktı şimdi de beline kadar yayılmış nokta nokta sivilce tarzında bugün hastaneye götürdüm uyuza benziyor evde kaşınan biri var mı dedi çok çok üzüldüm sabahtan beri kafaya takıyorum eşim de daha önce geçirmiş uyuz beni çok korkuttu şöyle olur aylarca geçmez böyle olur yorumları da okudum herkes uzun süren var ilaçlar işe yaramadı tarzı yorumlar yapılmış ben ne yapacağım bilemiyorum çocuğum 6 aylık yedi aya girecek birkaç gün sonrabugün bir ilaç verdi bana kwellada ismi birde zaditen bunun çaresini söyleyin Allah rızası için ilaçlar fayda eder mi bana da geçmiş midir bir kızım daha var evde dört yaşında ne yapmalıyım nasıl geçer
E