XBirmelekannesiii Kızlar 13. haftaya girdim fakat bütün belirtilerim kayboldu birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum hiç kendime hamile gibide hissetmiyorum acaba bir şey mi olmuştur en son dokuzuncu haftada kontrole gitmiştim
elifinciii XBirmelekannesiii Hormonlar hep aynı kalmıyor merak etmeyin bende sürekli göğüslerine dokunup dururdum ağrı var mı diye bir gün vardı bir gün yoktu doktorum normal olduğunu söylemişti endişelenmeyin
minecikk XBirmelekannesiii tam şuan aynı şeyi düşünüyordum bende 13 haftalık oldum bugün oysa daha dün doktora göründüm iyidi ama bugün sanki hamile değilmişim gibi yürüyüşüm bile değişmişti bugün baktım normal yürüyorum
XBirmelekannesiii elifinciii normalde zaten bu ikinci gebeliğim tecrübem var yani ilk Gebelmde çok araştırdım her şeyi biliyordum ama ilk defa böyle bir şey yaşadım çünkü hiçbir gebelik belirti yok normalde göğüslerim ağrıdı karnım ağrıdı belim ağrıdı hiç yani hiçbir belirti yok ayrıca ikinci Gebelm olduğu için böyle hafif hafif hareketler hissediyordum onları bile hissetmiyorum artık
XBirmelekannesiii XBirmelekannesiii aslında normal bir şey dediğiniz gibi ama ben gebeliğinmde çok sorun yaşadım hiçbir şekilde istemiyordum bu gebeliğe başlarda çok isyan ettim ağladım artık kabullendim bazen korkuyorum