sevimlipandahii Rojdiyebiri bende 1 temmuz doğumluyum 🤭. Benim eşim de çok premsesss🥺🥺. Halbuki evliligin ilk zamanlari öyle değildi 😂bana sıra gelmiyor
sevimlipandahii senaninannesi_ Allah daim etsin Benim eşimde babası küçükken vefat ettiği için 15 yaşından beri kendi parasını kendi kazaniyor hayat bazen güçlü olmayı öğretiyor insana hayat mücadelesi naparsın🤷🏻♀️🌸
sevimlipandahii ErsBegAs Cidddiii 🥰 bizim lise hocalarımız hep lise aşkları geçici der dururdu 😂vay bizi kandırmışlar 😂😂
sevimlipandahii necmiye86 🤭 senle yaşıt olan kaç kişi gordm yukarda ama en büyük eşin değil üste eşini geçen vardı yaş olarak 🌼
sevimlipandahii Esma006 maşallah o zaman 🤭 benim eşim benden biraz geride geliyor sanırım 🤭🤭nasipse 7 8 yıla yetişir bana 😂😂
aslhnkrts9 sevimlipandahii eşim hep söyler karım benden büyük diye herkes dalga geçme diyo zengin olcam diye yaşı büyük aldım der 😂😂şu ana kadar bizim için bi sorun olmadı
Cicilininkini sevimlipandahii hoş bide şu yönü var onlar olgunlasana kadar senin mental saglıgın sabrın selametin yarıya iniyor 😀😀😀