ebrukocak sevimlipandahii ben 33 eşim 28 yaşında bence olgunluk daha önemli aslına bakarsanız bende evleneceğim kişi benden birkaç yaş büyük olsun diye düşünüyordum böyle nasip oldu ama beni daha küçük sanıyorlar hep 🤭
sevimlipandahii necmiye86 🤭 senle yaşıt olan kaç kişi gordm yukarda ama en büyük eşin değil üste eşini geçen vardı yaş olarak 🌼
Gks_01 sevimlipandahii ben 25 olucam eşim 31 olacak 6 yaş var aramızda ama erkekler geç olgunlaşıyor eşitiz 🤣
bohembircadi sevimlipandahii Ben 31 eşim 38 fakat nedense hiç eşim benden büyükmüş gibi hissetmiyorum hatta çoğu zaman sanki benden daha küçükmüş gibi hissediyorum 😅😅
Esma006 sevimlipandahii büyük olunca anlıyor aslında erkekler birde geç olgunlaşma vs var ben 23 eşim 32 çok güzel anlaşıyoruz maşallah diyim 🤭
sevimlipandahii Esma006 maşallah o zaman 🤭 benim eşim benden biraz geride geliyor sanırım 🤭🤭nasipse 7 8 yıla yetişir bana 😂😂
Fatma_furkan1996 sevimlipandahii bence bu durum kişinin olgunluğuna bağlı eşimin benden küçük olmasını istemezdim aramız da 2 yaş var ben 30 eşim 32 yaşında ama ikimiz de olgun insanlarız çok şükür