sevimlipandahii Sizce eşinizin sizden büyük mü olması daha iyi yoksa yaşıt olmak mı yada küçük olması mı 💃 Bizde 22/22 🙃
Yazmelegi_ sevimlipandahii ben 25 olcam eşim 26. Bence yaş değil de olgunluk önemli. Mesela 30 yasina gelip olgun olmayan erkek te var 20 yaşında olup olgun olan erkekte var.
orhismommmmmm sevimlipandahii ben 22 eşim 27 erkeklerin beyni geç yerine geliyor ondan bence 5 10 yaş olmalı 😂😂😂
sevimlipandahii Yazmelegi_ o konuda katılıyorum sana erkek kardeşim 21 yaşında Amcamlae 40 50 yaşinda adamlar onlara göre kardeşim daha oturaklı daha olgun 💃
eslem2121 Elisa0110 bazı yönlerine katılıyorum cnm bazı yönlerine hayır çünkü neden dersen eşlerinden büyük olan kocalar herşeyi yaşamış ve pek hevesleri olmuyor birşeyler bu benim fikrim tabiki 🙏
orhismommmmmm bmkl yalan mı söyledim sanki doğru değil mi 😂😂😂😂. Benimki bazen erkek olduğunu unutuyor prenses gibi takılıyor. Örnek masayı kaldıramam belim ağrır demesi gibi
ikibalannesiii sevimlipandahii ben 32 eşim 33 yaşında bence olgun olmak önemli arkadaşımın kocası kendisinden 4 yaş küçük ve gayet oturaklı nerde nasıl konuşacağını bilen olgun biri bence yaş değilde olgunluk önemli bazıları da var kaç yaşına gelirse gelsin oturmamış bir karakterde
sevimlipandahii fatmaa51 Peki eşin yaşına göre olgun mu yoksa olgunlaşmamis mi daha 😂😂 olgunlaşmamis derken aklıma meyve sebze geliyor 😂😂😂
hislibiri Yeni 30 olmuş biri olarak 20 li yaşları görünce bi duygulanıyorum. 🥹 Ben 95 eşim 91 doğumlu 4 yaş var aramızda. 2. Bebeğimizi bekliyoruz 🌸 rabbim huzur versin herkese. Erkeğin olgunu ilişki için her zaman daha iyidir bence. 😌
sevimlipandahii hislibiri Yaa bende 20 kere girdgimde çok garip hissediyordum 17 18 19lardan sonra 20 çok farklıydı😄
dnzata hislibiri ben 39 oluyorum agustosta, esim ise 44. 30 lar bile o kadar genc geliyor ki bana artik🫠🥰
dalyaluna35 Ben 27 yaşındayım 98liyim, eşim 30 yaşında 95li. Nasip olursa 28-31 yaşlarında anne baba olucaz 🥹 bence yaş farkı olmali erkeğin buyuk olmasi her zaman avantajdır
sevimlipandahii dalyaluna35 evet avantaj ama çok yaş farkına karşıyım nedense Kuzenimle eşi arasinsa 12 yaş var Onun eltisi ve kayni arasında 14 15 yaş var 😧
demirrleydi_ sevimlipandahii bizim aramızda 10 yaş var ben bu ayın 26 sında 27 olucam oda Eylül’de 37