melegim91 funda1209 Kızımın ismi Mihra buda kız olursa Meyra yada Afrâ koymayı düşünüyorum fikrim değişmezse tabi 😀
nurgulkaygusuz 5 haftalık hamileyim , hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda kız bebek görmüştüm , hep öyle hissediyorum . Aklımdaki isimler Alya , Nefes , Devin , Pera
nuriye_51 Eşimin ismi Baran benim ismim Nuriye kız bebek isimi olarak Banu düşüyoruz ama yanına uyumlu bir isim daha arıyoruz yardımcı olur musunuz?
betuss1 Kızlar eşim Parla ismini çok istiyor kız olursa ama bana kaba geliyor emir verir gibi parla parla 🤭 Ben de Yüsra Serra Mihra istiyorum bakalım iyi olan kazansın yani ben 😅😅
meltemguney Maysa Melina Liva Melin Liya Belis Belki sizlere fikir ben de isim konusunda çok kararsızım güzel anneler💖
mrs_yldrm doublemom35 merhaba kaç haftalıksınız bizim 12 haftamız doktor tahminde bulundu ama net birşey söylemedi🫠
sen44_ Bnmde kızım olcak allah nasip ederse inş Yağmur ve Ebrar arasında gidip geliyorum çok kararsızım yardımcı olur musunuz
zmzmakds funda1209 Kızım olursa ismini Hazel düşünüyor babası anlamı da ( iz bırakarak sevilen) anlamına geliyor . Çağın da çok güzel anlamı da ( yıldırım ) 💖
eemira funda1209 bende cinsiyet belli değil ama ikizlerime kızlar olursa İnci 🌸 ipek veya İnci 🌸 mercan düşünüyorum şuan 😊
doublemom35 gvnrzz unisex oluyor. Oğlumun adı Ersagun Aktuğ olduğu için Gökçe Aytuğ olacak. Eğer bu da Erkek olsaydı İlteriş Altuğ olacaktı
gvnrzz funda1209 ben de arayıstayım. Asla karar veremiyorum valla bazıları daha hamile kalmadan bile karar veriyor kızım olursa su oğlum olursa bu diye. Duru, doğa gibi isimlere yakınım gibi