htc5858 Es07 yok bana kilosu güzel dedi bebeğin bende 9 kilo almışım bugüne kadar suyu falan gayet güzel dedi, ama benim hiç iştahım yok ya oğullarım da hep yerdim bu kız bana yemek yedirmiyor, hep bulantı kusmayla geçti, 😂
htc5858 Dilarac evet karın sertleşmesi bende de oluyor hep hareket edince geçiyorsa 30 sn den az sürüyorsa sıkıntı olmuyor
Es07 htc5858 Ay inşallah benimde kolay güzel ilerler canım Sağlıklı ömürler versin tüm evlatlarımıza Ben başıma ne gelecek bilmiyorum 🤷🏻♀️
htc5858 Es07 inşlhh canım, bende ilk doğumda bilmiyordum çok normal canım, akışına bırakcaksın artık, doktoruna güven sonrası Allah kerim ❤️🤲
Es07 htc5858 Arkadaşım da öyle diyor Erkek bebek doğunca da doymaz diyor Kızlar böyle değildi diyor Benim ilk bebek bilgim yok ki
Es07 htc5858 Doktorum da diyor Bebek ne zaman,nasıl isterse öyle gelir Akışına bırak diyor Ben heyecanlı bir anneyim
htc5858 Es07 ilk canım çok normal, benim 4.ben bile heyecanlıyım gerçi benim heyecanım kızımdan, malum 3 erkekten sonra ilk kızım 🥹😍
htc5858 Es07 Amin canım inşlhh, senin küçük paşada sağlıkla gelsin inşlh, günlerimiz çok yakın peşpeşe olacak sanırım bizim doğumlar 🤭❤️