anonim51 Nts de sancımız çıkıyor bebeğim baş aşağı ama bebeğimin gelesi yok doktorum alttan baktı hala açılma yok yoruldum artık bı an önce doğsun istiyorum kilosu da geçen haftaya göre bu hafta 100 gram eksik çıktı
Zhde anonim51 gerçekten öyle hareketlerimde yavaslama vs yok ama iç bacak ağrısı arada bı bel sırt ağrısı regl sancısı oluyo ama yinede tabiki doğsun artık kolaylıkla
Zhde anonim51 ultrasondan ölçüm yapmıyoruz dedi kesin net ölçüm vermedgi icin dedi eliyle kontrol etti karnımı tahmini dedi şuan da keisn 3500 vardır dedi
anonim51 Rabiarabisss3 valla hiç bir şey demiyorlar ağrın kanaman suyun gelirse gel diyorlar gönderiyorlar 39 haftalığız bekliyorum
Rabiarabisss3 anonim51 ilk gebeliğim benim 39+3 deyiz üniversite hastanesinde profesör bir doktora gidiyorum pazartesi 40. Hafta olacak en fazla 1 2 gün bekletir yatışı yaparim dedi 41 42 ye kadar bekletilmiyor mu bilmiyorum
anonim51 Rabiarabisss3 bana net bişey demiyorlar deseler ona göre ayarlaycam kendimi belirsizlik içinde gidip geliyorum psikolojim nanay artık kızıma bıraktım ne zaman gelmek isterse
anonim51 Rabiarabisss3 bugün çatala çıkarıp muane etti açılma yok dedi eve geldim afedersin kan gelmiş bekliyorum şimdilik
Rabiarabisss3 anonim51 inanın aynı durumdayım psikolojimle oynadı bu durum sürekli tuvalette bir sey var mı diye bakıyorum stres oldum