Seraymesut 24 yaşındayken amh ımın 0,70 olduğunu öğrendim erken menepoz olabilir tüp bebeğe başvur yaşın genç en azından böyle bir şansın var dediler . Ben de hem stresten hem de vakit kaybetmek istemediğimden tüp bebeğe başvurdum . Tüplerimde sıkıntı yoktu rahim filmi çekildi mi ? bu durumda nasıl yol izlenir bilemiyorum . Önce rapor çıkıyor ilaçların bi kısmını karşılıyor devlette çok fazla şartı olduğu için ben özel bir hastaneye başvurdum onlar da heyet raporu çıkardı sonrasında iğne kullanılıyor kontrole git gel 1 ayın iğneyle yumurta büyütüp yumurta toplamaya gidiyor . Sonrasında onları dölleyip size de gün gün bilgi veriliyor . Taze yada dondurulmuş kişiye göre tedavi yöntemi değişiyor benim dondurulmuştu . Sonra iyileşme sürenize göre ilaç , muayneler ve transfer tarihi veriliyor . Benim tüp bebek sürecim 3 4 ay sürdü . 4 yumurtam toplandı 3 ü 5. Güne ilerleyip donduruldu sonra rahim toparlanınca transfer yapıldı çok şükür ilk denemede pozitif oldu 18 haftalığım :) Rabbim kolaylaştırsın sonu çok güzel olan bir yol