ecembk Ben sanıyordum ki acıktığımda bebişte acıkır güçsüz düşer hareketsiz olur ama iki üç gündür her acıktığımda karnımda pıt pıt beni dürtmeye başlıyor kızlar😄 sizde de böyle oluyor mu mesela bugün kan tahlilim vardı gece 11 12den sonra bişey yemedim. Sabaha karşı 4 gibi uyandım kurt gibi açtım ve minnak uyanmış beni dürtüyodu🙈 Çok garip geldi bana sizde de o şekilde mi? 😂
Depresif_polyanna ecembk benimki de öyle insan tokken enerji gelir hareket eder di mi ? 😁 açken başlıyo harekete yemek gönder der gibi 😂
Rabiaibrahim0803 ecembk benimki de öyle yaa acıkınca resmen sanki içimde halay çekiyo gibi hissediyorum 😂
ecembk Depresif_polyanna bende sanıyodum ki acıkınca yorgun düşer hareketsiz olur yemek yiyince enerji alır falan 😂 acıkınca sinyal yolluyorlar demek ki😂
dml33 ecembk benimde hickiriyo sabahlari onceden erken uyamirdm 9 gibi kahvalti yapardm simdi kalkamiorm oda hickiriyo 😊😊
Betul2009 ecembk aynen benimkide öyle acıktım uyutmuyor resmen kıpır kıpır bide tuvalaetim gelince durmuyor resmen uyarıyor beni cadı kızım bu arada 24+ 5 iz siz ne kadarlık
ecembk Betul2009 bizde 18+6yız kız☺️ Bikaç gündür aşırı hissediyorum hareketlerini özellikle aç olunca:)
Minigiminannesi ecembk benimde oluyordu ilkinde simdi 7+2yiz daha erken hissetmemize var daha ama ilkindr sabah uyanir uyanmaz durterdi tekmelerdi aciktigimdadaa hem uzaniren pozusyonu begenmezse rahat brakmazdi illa o rahat ettigi olucakti😂😂