bebektwo 26 haftalığım Dr sorcam bakalım oruç tutabılır mıyım? İlk çoçuğumda Dr iftar ıle sahur arası suyunu bol içersen ağır işte yapmıyorsan tutabılırsın demişti bunda bakalım ne diyecek? Siz sordunuz mu tutacak mısınız
amine4444 bebektwo evet canım tutucam gecen senede tuttum hamileyken bu senede inş kendini dene demişti hepsini tuttum
Fatmanur_0416 bebektwo valla bende tutmayı düşünüyorum ama doğurmasam 😂 yoksa aşırı tutmak istiyorum bakalım
Beyza-mkl22 bebektwo bende 25 haftalığım, inşaallah bende tutmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa, yarın da kontrolüm doktora da soracağım
Ervaa2534 Benimde diğer bebeğimde gelişim geriliği olduğu için kaybetmiştim çok tutmak isterdim ama tutamiyicam
Beyza-mkl22 bebektwo 2 hafta sonra tekrar gideceğim kan vericem uyuşmazlık iğnesi var, oruç tutup tutamayacagim ondan sonra belli olur diye düşünüyorum
sarilale123 bebektwo ben 16+3üm bugün doktora gitmiştim izin vermedi . Tansiyonum çok düşüyor açlıkla daha da düşer biyerde düşer kalırsın dedi. İdrar yolları enfeksiyonu da vardı gündüz bol bol su içmen gerekiyor dedi
Havin49_ bebektwo valla oğlumda hiç sormadım tuttum hiçbişey olmadı bu orıcuda ilk bi kaç gün tutamıycam 40 ım çıkmıyor ama çıktığı gibi oruç tutucam
bebektwo Benım doktorum tutabılırsın dedı sadece su içmen 2lt altına düşmeyecek bir de oruç tuttun baktın çok haksızsın tansıyonun düşüyor o zaman tutmayı bırakmalısın deneme yanılma ıle
elatoriaa bebektwo 16 haftalığım doktora yeni sordum bebek açısından problem yok sen dayanabilir misin önemli olan o dedi deneyeceğim bende çünkü gerçekten çok sık acıkıyorum ama rabbim sabrını verir diye düşünüyorum
D_erin1 bebektwo bugün gittim biz uzun süre açlık önermiyoruz dedi 22+2 önceki gebelikte tutmuştum artık mesuliyet almakmi istemiyor lar