susirulosu Kızlar ben bahçelievler medipole gidiyorum. Öğretmen olduğum için indirimli haliyle bile 2700 veriyorum muayene ücreti. 2 hafta önce sorduğumda normal doğuma 52 bin Sezaryen doğuma 82 bin dedi. Diğer medipollerde durum nasıl biliyor musunuz?
Madamm27 susirulosu güncel durumunu bilmiyorum ama esenler medipol diğer medipollere göre daha uygun 2 yıl önce doğumumu orda yaptım baya uyguna gelmişti diğerlerine kıyasla bi araştırın isterseniz
Yakamoz20 susirulosu sefaköy medipolde takipliyim nasipse doğum orada olacak yeni fiyst aldım normal doğum 27 bin sezeryan 42 bin arada ciddi fark var tek eksi yönü yenidopan yoğun bakım kapanmış burada ama gerekirse yenidoğan ya bahçelievler medipol ya da esenler medipol mega hastanesine sevk ediyorlarmış inş gerek kalmaz ayrıca doktorumdan çok memnunum o yüzden yoğun bakıma gerek duymadan devam edecdğim ona güveniyorum
bsrbrkysr184_ susirulosu medipol mega da aynı canım geçen hafta sordum muane parası sigortası indirimi olarak 2800 ve doğum paraları aynı malesef 2025 de sorduğumda 45 normal 50 bin zorunlu sezeryan 100 isteğe bağlı demişlerdi 😬
susirulosu Madamm27 burda okudum birinin postunda sanırım orası da zorunlu sezaryene 42 diyormuş. Bahçelievler pahalı herhalde anlamadım
gvnrzz peroksizom esenler medipolde bugun paylastılar suda dogum hizmeti baslamıs. Orası uygundur bence digerlerinden
susirulosu bsrbrkysr184_ bana hiç zorunlu sezaryen fiyatı falan vermediler ya direkt 52 82 dediler. Hatta arada 30 bin olunca şaşırmıştım baya. Zorunlu sezaryen nasıl oluyor ki doktorun karar vermesiyle alakalı mı?
Yakamoz20 susirulosu fatma bilgehan. Önceden medipol megadaymış 2 sene olacak sanırım burada görevde araştırdım baya bende normal doğum yanlısıymış benim mecbur sezeryan ama şu konuda çok güveniyprum kendisine öncrliği hep bebek ve anne mesleğini hakkıyla yapıhor bence
bsrbrkysr184_ susirulosu ben doğum tarihi fln yokken öyle fiyat almak için aramıştım ozamn söyledi şimdi doğum tarihi belli oldu fiyatlandırma gittik direk ikisini söyledi zorunlu sezeyan doktor söylerse işte sezeryan olman şart derse isteğe bağlıca böyle bazı kişiler ben normal istemiyorum sezeryan istiyorum diyenlermiş 😜 eşim şok oldu nasıl bu kadar zam gelir yanlış bu fiyat dedi 😆
susirulosu Yakamoz20 Teşekkür ederim bu gidişle hastaneyi değiştireceğim çünkü. Fiyat farkları çok fazla geldi bana. Bi de normal doktor opr olunca daha da fazla oluyor fiyat
brcmntrc Yakamoz20 bende fatma hocaya gidiyorum normalde yılbaşından sonraki muayene ücreti ne oldu biliyor musunuz? Uzun süredir gitmedim
susirulosu bsrbrkysr184_ evet benim doğumum da haziran sonu gibi olacak muhtemelen ocaktan önce fiyat aldığımda normal 32 sezaryen 52 demişlerdi. Şimdi hiç zorunlu falan karıştırmadı direkt 52 82 dedi 😂 Bi de temmuzda tekrar zam gelecekmiş 30 haziranda doğurdum doğurdum 😂
bsrbrkysr184_ susirulosu aa evet bizde öyle dedi temmuza kadar bunlar geçerli dedi temmuz da güncelleme olacak dedi 😆 benimde mart ortası sonu arası bişey olacak elini çabuk tut temmuza kalma 🤣
Perla_ susirulosu bende medipol bahçelievlerde takipliyim muayene 3600 tl olmuş ya baya uçmuşlar büyük ihtimalle sezaryen olcam ilki sezaryen olduğu için kara kara düşünüyorum fiyatları
susirulosu Perla_ esenler medipol daha uygunmuş. Biraz araştırıp oraya geçmek mantıklı eğer arabanız varsa. Yani şu an en azından ben öyle düşünmeye başladım 😅