Kdz 20 haftalık anneler sorum yukarda ne kadar hissediyorsunuz hareketi ne sıklıkta hissediyorsunuz ben 15 gündür hiç hissetmiyorum bi segirme gibi oluyor ama bağırsak hareketi mi acaba diyorum çünkü hiç kimildamiyor oğlumu hissediyordum çünkü
Melike3506 Kdz ben 20. Haftadan itibaren tekme hissetmeye başladım 20. Haftalarda 2 veya 3 kere vuruyordu şimdi 23. Haftadayım sığamıyor yerine sanki 😂
medias Kdz 20 haftalık sayılırız 🌸 2 haftadır net hissediyorum 🩵😌🙏🏻 plesanta yerine göre hissedilmeyebilir ancak içinizde endişe oluyorsa kontrolünü beklemeden devlette baktırın. ben her şüphemde kadın doğum hastanesi acilindeyim 🥹😅
Tomriscvn Kdz bende 20.haftamdayım çok net hissediyorum kıpır kıpır hiç durmuyor sanki bebişim ilk 17.haftamda hissetmeye başlamıştım ama şuan daha net hissediyorum
1silaskll Plasenta arka duvara yerleşmişse hareketlerini 17. Haftadan itibaren net hissedilir. Önde ise geç ve baloncuk gibi az hissedilir diye biliyorum.
Mrszeyna 1silaskll evet katılıyorum benim plasanta vajinaya yakın yerleşimi var ve 4.cü gebelik olmasına rağmen net 18 haftada hissettim öncesi çok az pıt pıttı
zeymoms3 Tomriscvn bende 16. Haftada mısıf patlagı gibi hissetmeye başladım şuan bazen duruyor bazen tekmeliyor daha net ne kadar yorulursanız oda yoruluyor
1234smgl Kdz canım bence doktora git daha önce konuşmuştuk senle hareket meselesi böyle birgün çok yoğun hareket oluyor diğer günler daha az ama hareketlilik hali mutlaka var mutlaka git
Atyonlugra Kdz bende 20 haftaligim persembe gunu kontrole gittim herhangi bir sikinti yoktu ama sizin gibi hissetmiyorum bazen bir iki segiriyormus gibi oluyor o kadar ama suanlk birsy yok kilodan dolayimi plesantadanmi anlamdm korkuyorum haliyle 🥺
aynur6530 Atyonlugra ilk gebelikse normal ben de 20 haftalığım senle aynı yani ben de hareketleri senin gibi hissediyorum benm ilk gebelik
Atyonlugra aynur6530 ilk gebeligim bir kipirti oluyor gbi ama yok tum günüm hareket etmesini beklemekle gcyr artk
ozdemirayca İlk zamanlar daha çok hissediyordum sanki ama bu ara hissetmeye taktım sanırım belki 1-2 kere bazı günler hiç hissetmiyorum 🐣🥹
kevserkarel Ben 24 teyim bazen evet çok iyi hissediyorum ama bana da hala az geliyor amabu haftalar da normal 27 den sonra artacağı söylendi daha hissedilebilir olacağı söylendi