happybusey Kramplar üst düzeyde baş ağrısı var baya birde fena halde bı bel ağrısı çekiyorum benim gibi olan var mı
Mege_Adanisa happybusey bende aynı durumdayım canım yürümeye bile korkuyorum ağrım çok oluyor gece uykuları haram oldu 😢
aprilbaby happybusey ilkte böyle olmamıştım 30 hafta fena geldi kasık ağrısı adet ağrısı ayakta duramıyorum kasılıyor gibi yanlarım ağrıyor fenalardayım😅
Busraaaakkk happybusey 30.haftada farklı bi döneme giriş yapılıyor, 34+0 olduk bebek bi anda büyüdü sanki sağdan sola dönmek benim için daha da zorlaştı. Son düzlükte neler olacak bilmiyorum ama şikayetçi değilim spnuç olarak hamileyiz 🥹
Aysgulgndz happybusey 30+3 mide yanması halsizlik kramplar fenayım birde 8. Aya hangi haftada gireceğiz bildigisi olan var mı uzun süredir 7. Ay bitmedi bir türlü
mucizem2geliyor @happybusey 30+6 bnimde bel ağrım ve göbek çevresi etlerim açıyor gerildine heral bide yırtılıp:(
Rmeysa_01 mucizem2geliyor benimde öyle ya 27. Haftadan sonra bebeğim bir anda kilo aldı ve şuan 37. Haftadayım aşırı şekilde çatlamış çok acıyo
happybusey Mege_Adanisa valla yandık canım hepimiz tek tesellimiz sağlıklı ve yaklaşık 2-2.2-30 ağımızın kalmia olmasi.😂sağlıkla kucaklarimiza alalım.hepimiz bı avazda gelsinler inşallah 💕
happybusey aprilbaby senin ikinci gebelik anladığım kadarıyla hepside farklı oluyo kizlar mahfoldum ya valla 😂
sevgideniz23 lala_666 çok güldüm😅😅 aynı durumdayım bide minnak bişeyim ben taşıyamıyorum diye diye dolanıyorum😅