cansudmrgl1 Arkadaşlar daha önce hemorid ameliyatı olmul biriyim şu anda hali hazırda 3-4 meme var ve ishal olduğum için böyle dılşarıya çıkmış et parçası var son haftalardayım 36 olacak vajinal doğum yapılabilir öi sizce bu durumda ? Bana biraz zor geliyor ama bilmiyorum
eylusko cansudmrgl1 ben şeyi merak ettim.yillardir bende de hemoroid var . Ameliyat istiyorum. Ama tekrarlıyor mu ? Sizinki tekrarlamis bu korkutucu . Ben sizin yerinizde olsam sezaryen olurdum. Doğumda ıkınırken daha çok çıkar yoksa
cansudmrgl1 eylusko ameliyat oldum 10 seneyi geçti öyle tekrarladı iyi ki de oldum çünkü olduktan sonra şu zamana kadar çok rahat ettim asla oturamıyordum vs çünkü kanama oluyordu
gizemelisa Zaten ameliyat olacaksınız anladığım kadarıyla tekrar bir de sezeryan ameliyatı acısı çekmeyin , bende yoktu doğumla birlikte çıktı , 2. Hamileyim keşke yine normal olsa da zaten sezeryan ile yapanlarda da oluyormuş kaslar yumuşadığı için
cansudmrgl1 gizemelisa o zaman bir farkı da olmuyor mu yani ben normal de daha da kötü olur diye düşündüm