SnnAysn20 bebegimle_ben yok bu kez baglatmayı düşünüyorum artık ☺️Çin takvimine baktım bazısı kız diyor bazıısı erkek kızlarda hep kız demişti 20 Kasım son adet tarihim ama aralıkta hamile kaldım adet tarihine göre kız diyor hamile kalma ayına göre de erkek diyor bilemedim bende😀
bebegimle_ben SnnAysn20 evet ya hepsi farkli diyor canim saglikli olsun yeter valla canim baglatirmak cok kolay ama iyi dusun canim esinle konus eger erkek cok istiyrsaniz birdaha olsun derim rabim insallah duanizi kabul eder cunku bazen donusu olmuyor o yuzden iyi dusun bazi aylara dek getirmek de iyiymis canim ama insallah bidakine dusunurseniz erkek olur insallah
SnnAysn20 bebegimle_ben evet gönül olmayanı istiyor Rabbime şükürler olsun ki iyi ki kız evlatlarım var🤲🏻🥰 Eşimle ortak kararımız çocuk büyütmek cok büyük sorumluluk ekonomik şartlar vs biz tamamlanıyoruz Allah’ın izniyle 🥰 Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻🥰
bebegimle_ben SnnAysn20 sukur canim bencede siz cok guzel bakarsinz 4 dede ama erkek evladi tadini almadan birakmayin derim
simgeylmzz9960 Arkadaşlar bu sadece bacak arası görüntüsü, doktor böyle bakınca erkek gibi ama erken haftalarda kızdada yağ dokusu olabiliyor dedi. Sizcede çok belirgin değil mi şuan 3. Aydayız 1 ay sonra gidicem artık öğrenmek için :(
sibel3329 QueenBahar_ yaaa insallah 🙏🏻 bi oğlum var. Bide sağlıklı hayırlı bir kızım olsun çok isterim 🥰
SnnAysn20 bebegimle_ben ilk kızımda erik canım istedi birinde nar meyve ile pek aram olmadı diye bilirim ama sadece erigi aşerdim encok meyve olarak rüyama bile girmişti yöresel yemeklerden canım cok istiyordu ama bu kez tiksinmelerim cok fazla canımın istediği birşey yok bulantım cok oluyor 🥴