Xsevgi53 Ümraniye de şuan uygun fiyatlı detaylı usg yapan bir yer var mı güncel fiyatlar nelerdir lütfen yardımcı olur musunuz
Zmomer Xsevgi53 merhaba 20 gün uğraşma sonucunda zeynep kamilden randevu buldum 20 sinde gidicem inşallah sizde onu kollayın ücretsiz yaptırmak isterseniz
sarilale123 Xsevgi53 Ümraniye santral Erbil çakar var , Ümraniye devlette yapıyormuş galiba ama emin değilim
Xsevgi53 Zmomer bakıyorum ama bulamıyorum birde sanırım o hastaneden takipli olmam gerekiyor benim 1 haftalık sürem kaldı çok zor teşekkür ederim yine de
Keziban Zmomer merhabalar ben de randevu almaya çalışıyorum ama kadın doğum bana Perinatoloji‘den kayıt açtık yeterli dedi kimleri yeşilalan açtırın diyor iyice kafam karıştı
Xsevgi53 Zmomer bir türlü denk gelmedim bakıyorum ama bulamıyorum çok az zaman kaldı bende özellere bakıyorum mecbur
Zmomer Xsevgi53 haklısınız her seyi doldurup basında bekliyordum bende 10 da direk basıyordum kimi zaman hiç acmıyolar randevu kimi zaman bir yada iki cok sükür denk geldim inş sizde bulursunuz ama zaman azsa tabi mecbur özel
Xsevgi53 Keziban bana da öyle diyorlar ve asla randevu ekranı düşmüyor kimisi de orda takiplimolöam lazım diyor
Zmomer Keziban aynı şey 🥰 zeynep kamil için sadece kadın dogumj seçip poliklinik olarak antenetal seçeceksiniz