Hamiske Kızlar bana yardımcı olur musunuz bir türlü anlayamıyorum, dün ve önceki gün ikişer tane test yaptım dün akşam yaptığım koyuydu bu öğlen ki daha açık niye böyle oluyor ![](anlamadım
irmairma Hamiske bende hiçbirşey anlamamıştım canım ya hep aynı saatte yapmama rağmen dikkat etmeme rağmen olmadı yani anlayamadım ama P.C. olan regl takvimi kullanıyorum ordan takip ettim oldu canım, tabi bilemem yumurtlama günü geç falan da oluyor galiba
Hamiske İlk kez test yapıyorum, olabildiğince aynı saatlerde yapmaya çalıştım, sıvı alımına dikkat ettim, stres de yapıyorum habire her gün koyuyu bulmaya çalışırken
dalyaluna35 Hamiske daha pik olmamis kuzum yapmaya devam et 🌸 her gun ayni saatte ve yaptığın saatten 3 4 saat oncesinde sivi alımını kesip idrarini tutmus sekilde yapman gerekiyor genelde oglen 14.00-18.00 uygun saatler
Hamiske dalyaluna35 Dün akşam yaptığımkinde baya tuvaletim vardı ondan mo koyu çıktı acaba anlamıyorum cidden ya
meermaaiid Hamiske Canım saatlerin aynı olması lazım yoksa yumurtlamayı kaçırırsın en az 2 saat öncesinde de sıvı alımını azaltmalısın günde 2 kez yapıyorsun ama saatleri hep net olsun bırakma birden koyulaşadabilir
Esma006 Hamiske aşkım pik değerlendir bugünü sperm sorunu var ise bir gün arayla yoksa üç gün üst üste degerlendir
Hamiske aysedogann12 Tam ikisi de aynı koyulukta olcam diyorlar ya tam anlamıyla aynı koyuluk yok sanki koyu baya da c çizgisi kadar mı iyice koyu olması gerekiyor bilmiyorum
aysedogann12 Hamiske ikisi de aynı koyulukta ama saten hemen hemen böyle kötülük gördün mü çift çizgi Pik dir bu günden sonra silikleşmeye başlar ise koyuluk düşerse çatlamış demek tir bugünü ve sonraki iki günü değerlendirin siz