dilos178 13 haftalik hamileyim dün oturdugum yerden birden kanamam basladi acile gectik progestan vurdular serum taktilar bugün kadin doktoruma gittim plesenta rahim agzini kapatmis dedi o yüzden kanama oluyormus rahim agzina bakti kapali cok sükür progestan ignesine devam edicem pazartesi tekrar kontrolum var. Basina gelen varmi?
Sedef21 dilos178 evet canım ilk gebeliğinmde 13. haftada şiddetli bir kanamam olmuştu plasente tamamen rahim ağzını kapatmıştı ilaç verdi on gün boyunca sadece tuvalete gidip geldim daha sonra iş hayatıma da devam ettim bebek büyüyüp hareket ettikçe plasenta yukarıya çıktı doktorum eğer çıkmazsa sezaryen olursun mecburi demişti yukarı çıkınca normal doğum yaptım
gvnrzz dilos178 ben de ssvd düşünüyorum ve gecen gün kontrolümde bana da plesantan asagıda dedi. Bir ay sonra kontrole cagırdı düzelmiş olacagını umuyorum. İlişki yasak kanama yapabilir dedi. Sizin de düzelir insalah
dilos178 Sedef21 bende normal dogum istiyorum insallah cikar yukari😞 oglumu sezeryan ile dogurdum cok kötüydü bidaha sezeryan olmakdan cok korkuyorum
selensel Ben de şuan tam olarak aynı şeyleri yaşıyorum. 15+2 de yoğun kanamam oldu, plasenta rahim ağzını kapatmış, aynı ilaçları kullanıyorum istirahatteyim. Doktor 24. Haftaya kadar çıkması gerek yoksa sezaryan olur mecburen dedi
dilos178 selensel dogum sekli hadi neyse bi sekilde kabul edilir ama ben kanamadan korkuyorum erken dogum filan olmaz demi
Hiypatyaa dilos178 plesanta yukarı çıkana kadar dikkat etmelisin ilişki ağır taşıma çok fazla yürüme yani yorma kendini kanama riski açısından daha sakin hareketlerde bulun inşallah bişey olmaz