nuuurur Merhaba kızlar daha önce de post açmıştım ama görülmedi bana da cinsiyet tahmini yaparmısınız 10, 1 haftalığız tahminleri ne yönde yapıyorsunuz nub teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz 
nuuurur bebegimle_ben parlak kendimi önceye göre güzelleşmiş hissediyorum nasıl anlıyorsunuz bazıları keseye göre diyor bazıları nub teorisi
bebegimle_ben nuuurur cildin parlaksa erkek olur canim gogus ucun kahve koyuysa etrafi erkek ama pembeyse acik renkse kiz senin erkek cocugun olcak canim resime bakar bakmaz bildim tabi nasip Allah daha iyi bilir doktorlar ama guzellestiysen erkek tir insallah
nuuurur bebegimle_ben çok teşekkür ederim canım güzel yorumlaman için hayırlısı insllah 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım görebilecekmiyiz
bebegimle_ben nuuurur insallah gorursunuz canim erkek gosterir derler kiz nazli olur kapatir derler bakalim ne cikicak
nuuurur bebegimle_ben evet bu doğru kızımda 20 haftasında örenmiştik bi türlü göstermemişti hayırlısı sağlıklı olsun
edaabykl nuuurur genelde nubu bole yukarda tek bi cizgi halindeyse erkek oluyo benim 2.erkek dogacak ikiside bole tek çizgi cift cizgi olunca ucunda daha cok kiz diyolar saglikla dogsun inşallah