Limonveannesii Pazartesi doğum yaptım ve o günden beri katı bir şeyler yememeye özen gösteriyorum. Sürekli kayısı kompostosu su rezene içiyorum ama büyük abdeste çıkamadım. 2 gündür de duphalac şurup içiyorum 3 öğün ama yine yok. Gaz sancısı çektikçe dikişlerimin ağrısı zirve yapıyor ne yapabilirim ki daha başka kendi kafama göre lavman alsam eczaneden olur mu
burcuo Limonveannesii Ben de bu şekilde çok ağrı çektim. Yürüyebiliyor musunuz, hareket etmek bana biraz iyi gelmişti ama tabii yine de zorluyor. Lavman işini doktora sormak iyi olabilir, biraz ağrı vuruyor o hisle tuvalete gitmek gerekiyor.
eloenoebo Limonveannesii ben hiç lavman yapmadım ama söyleyebileceğim bir tavsiye var faydasını gördüm ıspanak yemeği ve brokoli çorbası Ben de çok işe yaramıştı tavsiye ederim tabii ki herkesin vücudu aynı değil ama benim vücudumda iyi etki göstermişti
Mege_Adanisa Limonveannesii of kıyamam sana Allah yardımcın olsun ben daha doğurmadan çekiyorum aynı sorunları sezeryan aklıma geldikçe daha çok korkuyorum 😢
Limonveannesii burcuo her gün mutlaka dışarı çıkıyorum 10 15 dk lık evin önünde kısa yürüyüşler yapıyorum 2. Katta oturuyorum merdiven inip çıkıyorum ama yok ve gaz sancısı girdikçe dikişlerim ayrılacak gibi oluyor nefesim kesiliyor
Limonveannesii Mege_Adanisa gerçekten Rabbim yar ve yardımcımız olsun her doğum çok zor ama bu sefer çok daha fazla zorlanıyorum inşallah bir an evvel geçer
Petibor Sürekli sıvı gıda tüketirseniz tuvalete çıkamamak normalleşir, lifli besin de katın, kayısıyı suda bekletip hem suyu içmek hem kayısıyı yemek işe yarıyor çoğu zaman. Geçmiş olsun