Saraylokumu deletedmom43191 dükkan kapali 😅😅😅 Kız dükkanın kapısını kilitledin mi bari hırsız falan girer dikkat et 😁😁😁😁😁
Papatya05_ Gokturkmom_ oğlumun kardeşi olsun istedim ama aralarında ki yaş farkının az olmasını da istemedim 5 yaşında oğlum 37. Haftadayım Hep 2 çocuk istemiştim Rabbim nasipe eyledi 🌸🌸🌸
ozlemeslemgoktug Gokturkmom_ benim 1 kızım 1 oğlum vardı yeter 2 çocuk diyordum belki onlar 10 yaşına falan gelince yaparım diye düşünüyordum taaa ki oğlum 4 aylıkken hamile kalmışım şimdi bebeğim 1 aylık oldu Rabbim hayırlısını versin 3 tane yeter Rabbim evlat özlemi çekenlere versin inşallah ☺️
merveeski61 Bir oğlum var yalnızlıktan çok sıkılıyor Miraç kandili dua etmiştim bir kardeşi olsun diye Allah kabul etti ikinciye gebeyim bu da sağlıkla doğarsa bana yeter diyorum 😇🥰
atesvesu Gokturkmom_ iki çocuğum vardı üçüncüye hamileyim büyük konuşmak istemiyorum ama yeter Allah canlarını sağlıklarını daim etsin daha düşünmüyorum
bebeklerim__ Gokturkmom_ nişanlıyken 4 cocuk istedm hep. Sonra ben bi doğurdum ( erkek çocuk) tek çocuk dedim😃😃😃 cocuk travması oldu bende. Sonra 5 yaşa doğru dedom yazik tek kalmasın cok sıkılıyor olsa mi olmasa mi derken bir de kizcem oldu tamammmm😃
Havin49_ Gokturkmom_ 3 oğlum var 4 belki kız olur diyorum sonra vazgeçiyorum kız olacağı belli değil bide ona güzel bi hayat vermek artık çok zor 3 yeterli diyorum şuanlık 😀😀🥹
yonca11 Ben tekte kalmak istiyordum ama 2. Yolda nasip umarım 2 de kalırım bütün tuşlara basmam lazım doğumdan sonra 😂
Saraylokumu deletedmom43191 Hemen acele karar vermiyim daha gencim dükkanı kilitlemek ciddi bir konu 😂😂
1Ali Bir oğlum var Rabbim nasip ederse 2tane yeter diye düşünüyordum. Sonra diyorum ki yaşım daha küçük biraz büyüdüklerinde belki bir tane daha olur bilemedim şimdi kafam karıştı bak😂
deletedmom43191 Saraylokumu kiz bi operasyon geçirmedim kendime bisey yaptirmadim yani kendim oyle istedim kararım o yönde