Öncelikle doğum yapan hanımlar çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası kolay ve sağlıklı ilerler. 🍀✨🥰🪻💐
Ben 28 gün önce normal doğum yaptım 10 15 gün kanama oldu daha sonra 3 gün öncesine kadar da sarı rahim akıntısı seklinde devam ediyordum ki 3 gün önce tekrar kanama başladı. Üstelik vajinal ağrım var yani sanki dogumun son ayı bebek kanala girmiş aşağıya baskı yapar gibi bir his bu normal mi aranızda böyle bi durum yaşayan varmı.
Epizyotomi dikişi var bir parmak boyunda. Kac adet var bilmiyorum icten dıştan dikişler bulunuyor. Bazıları düştü dikislerin. Ama sanki hiç iyilesmeyecek gibi hissediyorum. Artı olarak afedersiniz vajinamdan gaz cikiyor gibi. Rahim kendini toparlamadi normal bunlar ama hepsi bana çok garip geliyor. Doktor emzirdikce toparlayacaksin demisti. Arada ağır kokulu akıntı oldu antibiyotik de kullaniyordum ama bir türlü düzenli kullanamadim. Ya herşey güzel gitse de alt tarafta hiç bişey yolunda değil gibi huzursuzluk halindeyim 🥹🥴🤣
Birde göbeğimi ara ara sardim korse taktim ama altda ki baski ve acıdan dolayi şuara takamiyorum. 28. Gün ve 3.aylik hamile göbeği duruyor. Sizin göbekler ne durumda. 🥴🥹 Geçecek mi kalır mi zorda olsa sarmalı mıyım. 🥲