aylmzdr MinikMucizem____ şehir hastanesinde Yaşam Kemal beye muayene oluyorum. Yüksek ihtimalle sezaryen olacağım ama doğuma sanırım asistanlar girecek öyle duyuyorum etraftan .. 35 hafta üstü olup Yaşam beyin hastası var mı
Ummu1360 aylmzdr bende yaşam hocaya gidiyorum. özeldeki doktorum doğum için 150 bin tl isteyince muayene. olarak devam ediyorum ama doğumu şehir Hast yapıcam. yaşam hoca ben doğuma girmiyorum dedi kendisi artık Allah’a emanet doğurcaz bende 35+3 deyim ukala gibi ama bilgisi beceresi çok iyi bence her gece doğum için iki uzman bir doçent doktor var ekibimden dedi
beyfun eloenoebo başka bir doktora gitmek için gitmiştim hastaneye aslında merve hanımla karsılaştık o an dedimki tamam aradığım doktor bu onu bilmiyorm
Feraye Hamileliğimin ilk aylarından beri şehir hastanesine gidiyorum ve gayette işgili hocalar ve asistanları Emrah hoca ,eda hoca , Ömer hoca çok ilgililer be memnunum asistanları oluyor bazen ama hocalarda yanlarında eşlik ediyor.
aylmzdr Ummu1360 bu hafta sezaryen olacağım gün verdi fakat muhtemelen ben giremem dedi . bunu bilerek devam ettim çünkü çoğu devlet kurumunda uzman başta olsa bile , bir yerden sonra ne olursa olsun işlemler yine asistana yaptırılıyor . O yüzden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Ummu1360 aylmzdr anladım benim en son baş aşağı dönmüş dediler ama bakalım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al