elif_4510 emineskn Canjm bende Ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım 1 ay sonra ardından hamile kaldım şuan 11.haftadayım hiç korkma seni çok iyi anlıyorum başlarda bende senin gibi hep korkuyordum ama düşündüğün gibi değil bir kaç haftaya kalp atışını duyunca anlayacaksın o zaman insanın içi rahat ediyor kendini strese sokmaya gerek yok
emineskn elif_4510 çok teşekkür ederim dua edin ne olur bende hayırlı haberler alayım, Rabbim size de sağlık, kolaylık versin sağ Salim dünyaya gelsin bebişlerimiz🥲❤️
elif_4510 emineskn çok teşekkür ederim gönlünü ferah tut emin ol dediğim gibi olacak yaşamış biri olarak en iyi ben seni anlarım ❤️🙏🏻
gebeskapbulba Bende Eylül ayında sağlıksız gebelikten kürtaj oldum, tekrar hamileyim bugün kalp atışı için randevum var çok korkuyorum hiç uyuyamadım geçen sefer de kalp atışı randevumda kürtaj olacağımı öğrenmiştim
emineskn gebeskapbulba Rabbim hayırlı haberlerle gelmenizi nasip etsin sağ Salim duyun inşallah kalp atışlarını bize de haber verin güzel haberlerinizi bekliyorum iyi düşünün iyi olsun dua edin bol bol❤️🥲
kahve_kokusu emineskn Allah razı olsun sizinde kucağınıza almak nasip olsun sağlıkla geçirin hamileliginizi inşallah 💐
gebeskapbulba emineskn çok şükür kalp atışlarını duyduk Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla hayırla kucağımıza alalım ❤️