ebrukocak azee16 ben size çok iyi bir krem tavsiye edeceğim ismi Balaban krem uçuğu hemen kaybediyor bende de çok uçuk çıkıyor stresli olduğum zamanlarda hemen onu çok az sürüyorum ama yedirmeden hemen geçiriyor
Elisa0110 azee16 adı yanlış hatırlamıyorsam zovirax dı gebeler için uygun mu bilmiyorum doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz çok iyi Bi krem
betulku Hiç bir şey kullanmadım çaydanlık kapağıyla korkut dediler çıkmadan orda öylece kaldı ve doğumuma 9 gün var korkuyorum 🥹
betulku PapatiA adı ne bende sürekli çıkar uçuk ama hamilelere test vs edilmedi yazdığı için kullanmadım
icidisibiranne Çocukluğumdan beri uçuğu çoktan biri olarak denemediğim ilaç kalmamıştı şu an zovirax diye bi krem kullanıyorum çıktığını hissettğimde sürüyorum hemen geçiyor
azee16 icidisibiranne banada eczanedeki onu söyledi ama doktor baksın hamile olduğun için veremem falan dedi
azee16 ebrukocak Balaban evde var antibiyotikli bi krem eczane onuda sordum ama kullanma onu dddi çalıştığım için gidemiyorumda doktora acıyor şişti napacağımı şaşırdım
azee16 Elisa0110 eczanede öyle dedi ama doktor baksın dddi çalıştığım için gidemiyorum bende şuan şişti dudağım kaşınıyor bide