Gulsahhatuun esma2124 Ben de haftaya gidip tarama testi yaptıracağım şurada bekleyim bari sonuçları 😅
TugbaDnz esma2124 benim 2lide yanıldı bi hafta sonra sonuc gosterdigimde tekrar bakti kiz dedi gecen hafta sallamisim dedi🤣😂
denizannee esma2124 serbest free beta hcg değerinden tahmin edenler var evet 50 ve altı olunca erkek 50 ve üzeri olunca kız diyorlar alakası varmı bilmiyorum ama benim 30 çıktı. Sende serbest f bhcg değeri yok burda. 🤷🏼♀️
ozgeege denizannee bişey sorabilir miyim kuzum bende 16 haftalığım cinsiyet belli değil ikili taramada bişey de dememişlerdi bu dediğiniz değerime baktım 36 küsur yazıyor canım dediğine göre erkek mi oluyor senin belli oldumu cinsiyeti 🙋🏻♀️🤗
esma2124 denizannee evet bende duymuştum onu baktım bende göremedim neden acaba yarın kontrolde inşallah öğrenirim artık🙏🏻
Sibel92 esma2124 bana iki doktorda ilk ihitmali kız olarak vermişti hatta evraklarada cinsiyet kız yazmıştı biz baya alışmıltık kızımız olacagına 16.haftada erkek olduğunu öğrendik😂
esma2124 Sibel92 yanılma payı çok oluyormuş evet biz 15haftakık olduk inşallaj yanılmaz söyler artık😂
ozgurhayalim 12. haftada tarama için gittiğimde kıza benzetti. 16. hafta kontrolümde oğlum pipisini gösterdi. 12.haftada net sonuç alan nadir.