Ruyasekr2089 ayy inanmiyorum bugun yasadigim seyleri yasamissiniz bende bununla ilgili bi post acsam mi diye dusunuyordum 🥹 gogus ucumu siktigimda minicik su gibi veya sari renkli sut geldi ama asla bebegime yetmez pompayla sagim yaptim bir damla sut gelmedi bebegim gogusumu almak istemiyor ya uyuyor asla uyanmiyor burnunu siktik ayagini siktik bezini aciyoruz ama asla uyanmiyor uyanmayincada emmiyor gogus ucumu agzina soksam bile duruyo oylece bugun bende kendimi cok uzgun mutsuz hissettim kalkip yuruyemiyorum iki buklum yuruyorum her seyini annem yapiyor bana ait degilmis gibi tuhaf hissediyorum bebegim cook kucuk 2800 gr dogdu guzel bakabilecek miyim kaygisi basladi size soyle bir tavsiyem olacak banada bugun emzirme danismani anlatti su an hastanede yeterli beslenemiyoruz 3 subatta hastaneye yattim gece 12 den sonra yemek yemedim su icmedim ameliyata sabah girdim aksam 8 e kadar su yemek yok dediler 8 den sonrada corba su kahve dediler bu sabah 3 petibor bi cay geldi bu sekilde beslenerek nasil sutum olabilirki. Havluyu sicak suyla islat veya su sisesine sicak su koy goguslerine koy dedi sut kanallarinin acilmasi icin emzirme refleksi zayif yalanci emzik ver dedi emme refleksi gelissinn dedi birde hastanede mama vardi onu siringaya doldurdu gogusumu nasil tutacagimi gosterdi bebege bu sekilde vereceksin gogus ucunu dedi gogusumu verince ustten siringayla mamayi verdi o zaman sapir supur emdi tabiki gogusum hala bos ama sutum olsa gogus reddi olmayacak onu farkettim kendijizi uzmeyin eve gecip sicak bir dus alip guzel beslenince insallah sutumuz olacak❤️🙏🏻