vanilya_kokusu_ Sevgiiss gel bana sor şuan sağ gözüm yok bulanık olmuş resmen ağrıdan midem bulanıyor migrenim gelince başım dönüyor gibi sersem oluyorum kafamı duvara vuracam az kaldı Allah’tan yarın doktor kontrolüm var sabah bir ilaç versin bana artık ya😫😫😫
Sevgiiss vanilya_kokusu_ bende öyleyim işte 2 gündür :( iyi olalım inşallah kuzum hamilelikte migren hiç çekilmiyor inşallah kontrollünde iyi geçer 🥰
vanilya_kokusu_ Sevgiiss inşallah ya Allah razı olsun şimdiden öyle korku sarmış ki beni ya hastane fobim var bide mahf.oluyorim hastanede kalvim pır pır atıyor 😓
yasemincel65 vanilya_kokusu_ Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin, bugün sancılandım ve doğum korkusu sardı yeminle 🥲🥲
vanilya_kokusu_ yasemincel65 ben çok korkuyorum inanki bıktım artık ya yarın kontrolum var şimdiden panik sarmış beni 🥺
havana42 vanilya_kokusu_ canım tek sen değilsindir bende öyleyim gece bı uyanıyorum zaten panik atak anksiyete olunca da zorluyor doğum da yaklaştı stresten benimde her yerimde kaşıntı var bütün vücudum deli gibi kaşınıyor insalalh geçecek hepsi
vanilya_kokusu_ havana42 aşkım bende hastane fobisi var yarın kontrolum var onun korkusu da sarmış beni kalbim ağzımda atıyo doktorun kapısında keşke elimde olsa da bu duruma gelmesem😓 ama elimde değil beni pank atak hastaları anlıyor
yasemincel65 vanilya_kokusu_ kızzz daha neler ay çok güldüm yaaa evde doğum nasıl yapcan ayol, zor zor 🥹🥹🥹
havana42 vanilya_kokusu_ panik atak bende de var bende aynıyım bugün çatı muayenesi yapacam dedi nasıl panikledim ama geçiyor canım benim dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok
havana42 vanilya_kokusu_ benim hastaneye gidince daha çok rahatlama geliyor birşey olursa hastanedeyim nasıl olsa diye
vanilya_kokusu_ havana42 sjsjsj 😂 kız niye benim tam tersi oluyor hastneeye gidince panikten kalbim ağzımda atıyo 🤣
havana42 vanilya_kokusu_ bende de tam tersi oluyor canım 😅 rahatlıyorum herşey yolunda dediği zaman doktor
kubraturkkoc vanilya_kokusu_ bende 33 hafta ve serklajlıyım. Geceleri uyuyamıyorum max 2 saate kalkıyorum gündüz de gözümden uyku akıyor dalmakta güçlük çekiyorum heralde vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor 😏
kubraturkkoc vanilya_kokusu_ bende de aynısı oluyor hatta bence uykusuzluk mide bulantısı yapıyor bence 🥲
mlkekyaa0gmailcom vanilya_kokusu_ bende öyle oluyorum bazen .özellikle gece wc ye kalktığımda asla dalamiyorum tekrardan 1 2 saat sonra anca uyuyorum
mlkekyaa0gmailcom vanilya_kokusu_ an itibarıyla wc ye kalktım ve dalamiyorum yine 😂 oyun yükledim onu oynuyorum uykum gelsin diye