benimbebegimm Haftadayım düzen diye bişey kalmadı sabah 8-9 da uyuyorum akşama kadar uyuyorum düzelmiyor çok kötü ya kendimi kötü hissediyorum düzensizlik insanı yoruyor
ucuncugeliyo benimbebegimm ilk haftalrda bulamti kusmaktan bi duzenim yoktu 33. Haftadayim geceleri uyuyamaz oldum . Gunduz zaten iki tane evladim var o yüzden pek uyuyamiyorum. Dogumdan sonrasina hazirliktir insallah boyle dusunuyorum artik. Uyuyabiliyosaniz duzeni bosverin uyuyabildifiniz kadar uyuyun ya hamillikte o kadar tatli geliyo ki o uyku tadini cikarin
nurellanurrrr benimbebegimm ben de 16+4 oldum,geceleri çok uykum olsa da bi türlü uyuyamıyorum,gündüzleri sersem gibi oluyorum 10 ar dk dalıp dalıp uyanıyorum
dgngr benimbebegimm ilk tremester da kızım da çok uyuttu halsiz kaldım. Hamileliğin ilk dönemi normal
Fatmanur_0416 Al benden de o kadar benim de düzenim o sıralar bir gitti daha da kendime gelemedim artık çok yorgun hissediyorum
momycns 35 + 3 teyim şuan mutfakta bişeyler yiyorum bu geceki 4. Uyanışım , sağ elimde ödemden kaynaklı his kaybı var beni çok yordu hamilelik :((((
benimbebegimm momycns ben daha yeniyim ona rağmen uyku düzenim bozuldu sinirim bozuluyor Allah size sabır versin sizin daha zordur eminim 😕
Fatmanur_0416 benimbebegimm valla benim de bu spnlara kadar gündüz uyuma alışkanlığım vardı artık o da yok ağırlaştıkça vücud rahatsız oluyor uyku falan kalmıyor ya uykuyu bırak artık normal bir şekilde oturmayı bile özledim 😁