merve_tp Eşim galatasaraylı 😒 oğlumuz olursa Aslan kesinlikle istiyor. Cinsiyetini ay sonu öğrenicez. Ama içim ısınmıyor. Bora koyalım dedim önüne istemiyor. Seçenekler sunabilir misiniz? Aslan’a yakışan isimler
serenozturk merve_tp 😂😂 benim eşimde koyu Galatasaraylı bizim erkek olacak adı da aslan bende önüne isim koymak istedim ama kabul etmedi 🫣
merve_tp serenozturk ayy üfff ya yok kanarya olsun saçma 😒 bir de bizim soyadımız Aslan ismiyle yanyana gelince çok ironik oluyor. Aslan Devrilmez gibi bir şey oluyor. Can koyalım madem dedim Can Aslan demez olaydım daha da sevdi.
serenozturk merve_tp bende istemiyordum aslan ismini ilk çocuğumuz diye kırmak da istemedim açıkçası ama sizin soyismi ile ironik bir isim çıkıyorsa okula vs gittiği zaman arkadaşları tarafından dalga konusu olabilir herşeyi düşünmek lazım
merve_tp serenozturk kesinlikle ama işte nuh diyor peygamber demiyor. Neyse bakıcaz artık güzel bir öneri geldiğinde :)
borulcem merve_tp cinsiyeti belli olsun şimdiden kendinizi korkutmayın derim 😊 sonrasında çok karar değiştiriyorlar 😅
Mrh16 sedaaaaaaaaaaaaaa881_ haha bnce Muhammed kartal koymalısınız ozman 😄bu erkeklerin takım şeyisi nedir yaa biz taşıyoruz biz sıkıntıyı çekiyoruz biz doguruyoruz ama işime net konuşuyolarya deli oluyorum 😄
dgngr cylnboran04 hahah en güzeli senin olmuş. Ben esprili biriyim. Kimisi alınır bilmem ama benim çok hoşuma gidiyo sevimli esprili sempatik şeyler. Cidden çok hoşuma gitti. Oğlum olsaydı koyabilirdim. Deniz Aslanı gibi olmuş.
surpriz_anne cylnboran04 ayy inanmıyorum bunu yazmanıza ben daha geçen bu iki ismi yanyana görürsem bunu koyacağım demiştim ama aslandan emin olamamıştım 🥹 içimden bi ses de hep aslanım aslanım diye seviyor sanki bebeğimi ya deniz Aslan düşünüyoruz bizde🥹
gebebayan Aslan Ali çok uyumlu geliyor kulağa bana göre oldu bitti beğenirim ☺️ sağlıkla alin kucağınıza
dil_n merve_tp yaaaa benim eşimde koyu Galatasaraylı onun adı da ordan geliyor 😂 o da Aslan da ısrarlı sizinki sağlıkla gelsin benimde rahmime Rabbim hayat versin inşallah nasip olur ya erkek kız fark etmiyor sağlıkla gelsin de ama Aslan çok güzel
esranurmom merve_tp merhaba bende aslan zeyd isterdim yıllardır bir oğlum olursa düşünürseniz zeyd uyumlu oluyor 🥹