betbetuss Progestan ictim cok fena tansiyonum dustu 9.5 oldu yasayan varmi agiz yoluyla iciyordum fitil olarak alan varmi sakinca gordunuzmu risk vs
rumeysakulg betbetuss korkma canım bende fitil kullanıyorum Sen direk içtiğin için yan etki normal bi kaç gün sürermiş arkadaşımda aynıydı Ben fitil kullandığım için pek bi yan etki olmadı bende
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI betbetuss doktora sorup vajinal kullanırsan yan etkisi bu kadar olmaz canım doktoruna danış ama mutlaka
Bimiyendis betbetuss ben de kullandım ağızdan Protestan. Bende de tansiyon düşüklüğü yapıyordu zaten normal hayatta da 9 6dır tansiyonum. O yüzden gece yatağa girmeden hemen önce 2tane olacak şekilde kullandım hep. Vajinadan alınınca etkisi çok olmıyormuş türkiyedeki verdiyonlarda maalesef. Yurt dışında da çalışmış bir Dr um var. O ısrarla ağızdan kullandırttı ve bende işe yaradı
nurellanurrrr betbetuss ben günde 2 kez sabah akşam fitil olarak kullanıyorum,yan etkisini görmedim,kahverengi lekelenmem vardı kullandığımdan beri lekelenme olmuyor,fitil olarak kullanınca vücut gereken miktarı alıp fazlasını atıyormuş,doktorum öyle söylemişti
rumeysakulg betbetuss benimde geçen hafta leke vardı kırmızı Progestanı kullanıyorum çok şülür bi daha olmadı
esmanur6565 rumeysakulg o yüzden ben hep gece kullanıp uyuyordum yani yine de siz bilirsiniz doktorunuz nasıl kullanın dediyse bilemem
betbetuss Sabah aksam kullaniyorum sbaah kullandim cok etkisi vardi aksam yatmadan kullandim sonra etki yokdu ben yinede kullanmadan doktorumu aradim iste oda istersen fitil olarakda kullanabilirsin dedi
buketdeniz19 betbetuss ben vajinal alıyorum önlem amaçlı 1 düşüğüm oldu doktor önlem amaçlı vermişti bebek rahat tutunsun diye vajinal bir yan etkisi yok canım ağızdan alınca yan etki yapar demişti doktorum o yüzden bana hiç önermedi ağızdan vajinal alıncada 1 saat yatıyorum kalkmadan sonrasından ilaç fazlasını akıntı olarak atıyor
ozguvenc Bence doktoruna sorup vajinal devam etmelisin. Bana 8-10. hafta gibi başlanmıştı günde 4 fitil, 2 günde bir iğnesi olarak. Şu an 36. haftadayım günde 2 devam etmem gerekiyor ama bıraktım artık son haftalarda. Kanamalarım çok oldu düşük olacak sanmıştık. İlacı acil yazan doktor kanaman çokken ağızdan al demişti ama kendi doktoruma geldiğimde “buna gerek yok bizim etki etmek istediğimiz bölge zaten rahim içinde, kanaman da olsa vajinal alabilirsin ağızdan aldığında karaciğerin onu sindirip kana aktarana kadar fitil etkisi kalmayacak zaten” demişti 🥲
vanilya_kokusu_ betbetuss ben fitil olarak kullanıyorum yan etkileri yok öyle bence ağızdan var ama baş dönmesi mide bulantısı gb vs
htan Agiz yoluyla alininca yan etkileri cok oluyor. O yuzden doktorumla konusup alttan almisttim bende .