Nurdan25 Ya pazartesi randevum vardı 23 haftam bitmek üzere zaten 3 nisana ertlediler doktor rapor alıyormuş sizcede çok gecikmiyomuyum gidip konuşsammı?
busralivaa Nurdan25 bebeğin kemikleri artık daha kalın olduğu için hassas ölçüm yapmakta zorlanır doktor ama cok da gec kalmiyo sanki o kadarciktan bi sey olmaz zannediyorum. kendine cikarir zorlugu yani doktor :)
Cileklipasta Nurdan25 bana 23. Haftaya kadar yaptırabilirsiniz demişti detaylı yaptıracağım doktorun sekreteri. Geç olur gibi geldi bebek büyüyüor ve ölçümlerde zorlanabilirler
Nurdan25 busralivaa şimdi sekreterini aradım diyo gelin konuşun bişey diyemem ama kime sorduysam gecikiyosun diyo
Nurdan25 Cileklipasta dimi bencede şuan o kadar sinirliyim ki üçlü testim riskli çıkmıştı bunu bekliyodum zaten napıcam bilmiyorum
Cileklipasta Nurdan25 farklı bir yerden randevu almaya çalışın vaktiniz dolmadan, beklemeyin hiç orayı.
busralivaa içinizin rahat etmesi için devlet hastanesinde yaptirin bi an önce. bursada şevket yılmaz eğitim araştırma yapıyodu detaylı ultrason diğer yerleri bilmiyorum