dilan_dilan busu1 alya ismi artık herkeste var ben kızıma Alina duru ismini koymak istiyorum çok beğeniyorum💖🥰
busu1 ebruu1616 Gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏🏻 Alya bende sevdim söylemesi kolay kısa ama çok var diyorlar kime söylesem moralim bozuluyor 🙄
beyzzsenturkkk busu1 yeğenimin adı alya ama hiç sevmiyorum bi yerden sonra ayla diye çıkıyo ağızdan herkes farklı söylüyor
busu1 rumeysa1205 Dimi benimde içimde kalacak olan bi isim olacak eşim istemiyor ama yine de vazgeçmiyorum🤣
rumeysa1205 busu1 eşiniz neden istemiyor bilmiyorum ama ikna edebilirsiniz😄. Biz de baya düşündük bu isim çok içimize sindi☺️
busu1 rumeysa1205 Orası çok sinir bozucu eşim ailesine çok düşkündür abisinin yıllar önce sevgilisinin adıydı çok yıpranmış kız tarafı kaynimi istememiş falan eşim de o yüzden koymsk istemiyor o kadar sinirimi bozan bir durum ki 🤣
rumeysa1205 busu1 nasıl da denk gelmiş tüh 😃aslında olay geçmiş gitmiş ama eşiniz ve ailesi tarafından Miray ismi hep bu olayları hatırlatır işte ne diyelim nasip