_mommmm Kızlar nasipse Mayıs’ta 3. Doğumum olucak yaş gereği tüpleri bağlatamam geri çekilme ile hamile kaldım spiral takan çoğu kişi hamile kaldı etrafımdakiler kol altı implant düşünüyorum doğumdan sonra takıpta hamile kalan varmı yada yan etki eti mi özelde ki doktorum önermiyoruz dedi memnun olan varmı acaba ?
gerigeldik _mommmm kardeşim taktırdı 3 sene oldu. İlk iki sene nerdeyse hiç adet görmedi leke şeklinde gelip bitiyormuş ama son bir senedir de 15 günde bir yoğun adet olmaya başlamıştı. Çıkarttırdı implantı zaten süresi 3 yılmış
adl_12 _mommmm Canom hem kız kardeşim hem gelinimiz taktırdı.. kardeşim 50 den 70 kiloya çıktı asla adet olmadı üç yıl boyunca mahvoldu.. gelinimiz normal hayatına devam etti adeti düzenli idi kilo durumu normal idi demem o ki bünye meselesi.. koruyuculuğu %99 diyorlar bizimkiler gebe kalmadı hatta gelin yeniletti üç yılın sonunda o memmun
2prensesannesiiii _mommmm valla eşimin iş arkadaşı eşimle konuşurken eşim kol altına takılan şeyle gebe kaldı demiş benim gebelik şüphem vardı test alacaktı hap kullanıyordum çok şükür negatif çıkmıştı öyle bi konuşma geçmiş aralarında yani kol altı implanttan bahsediyor eşimin iş arkadaşı şok oldum
_mommmm papatyakokulugece onuda kuzenim taktı bu seferde adet görmüyormus çok pişman olup çıkartı yine de öneriniz için saolun 🌸
_mommmm papatyakokulugece yaa hormonlu bakırdan daha iyi galiba bakır takan çoğu kişi hamile kalıyor hormonlu takıp hamile kalanı hiç duymadım aslında
_mommmm adl_12 dediğin gibi canım herkesin bünyesi farkli denemekte fayda var ayıptır sorması ne kadara taktılar acaba🤔
papatyakokulugece _mommmm her spiral âdet kesmez yada cogaltmaz kişiye göre değişir ben hormonlu spiral taktırcam
gerigeldik _mommmm onda hiç şişkinlik rahatsızlık yapmamıştı adet olmamak ama herkesin bünyesi farklı tabi
papatyakokulugece 2prensesannesiiii hiçbir şey yüzde yüz korumalı değil nasipte varsa geliyor sen tedbirini al takdir allahtan
2prensesannesiiii papatyakokulugece öyle valla allah isteyene istediği zamanda sağlıklı bi şekilde nasip etsin 🥰
esinaltintas _mommmm Ben taktırdım canım doğumdan 1 yıl sonra, 3 yıl kaldı kolumda senesi doluncada çıkatttım koruyuculuğu çok iyiydi ekstra başka hiçbir şey yapmadım ilk yıl hiç sorun yaşamadım günü gününe regli oldum ama 2. Ve 3. Yıl da 2-3 defa reglide düzenlensizlik yaşadım o kadarda normal dedi doktorum
esinaltintas _mommmm Ben Kocaeli/Gebzede yaşıyorum burda yüzyıl hastanesinde taktırdım implant ,doktoru muayene ücreti ve taktırma ücreti hepsi içinde 4 yıl önce 2800e taktırmıştım şimdi ağustos ayında çıkarttım 5000 tl takma ,çıkartma ücreti dediler
_mommmm esinaltintas saol canım ben Lüleburgaz da oturuyorum Edirnedir belki diye umut etim yakın gidip takardim ücreti de 3 yıl koruma için iyi bence hayırlısı bakalım