Momlife_ hamile oldugumu öğrendiğim gün annem ayakkabı bağcıklarımı bağladı 🙃🤭tembihledi sakın bir şey yapma diye. Tamam dedim. Uzanma, yüksekten eşya alma / koyma ve 5lt lik su şişesi gibi ağır malzemeleri / poşetleri taşıma hariç ev işleri yaptım. Bazen sıkı kavanozları açamıyorum, zorlar açardım eski ben olsam, şimdi hiiç gerek yok diyip, o özendiğim kadınlar gibi “Canım bunu açamadımmmm” diyerek eşime gidiyorum, sağolsun hallediyor🙈🤭 Eşim sağolsun çok yardımcıdır, dün bile evi süpürdü.
Bir dönem koku hassasiyeti yüzünden yemek yapamadım o zaman da ya eşim yaptı ya sipariş ettik, onu dışında çamaşır, temizlik, yemek vs gibi süreçler aynen devam etti, hep ben yaptım. Yavru köpeğimiz oldu onun beslenmesi, bakımı, (evden çalıştığım için bana çok bağlandı) pedinin değişimi, sokakta gezdirilmesi (bana da yürüyüş olması açısından) hep bendeydi.
Yorgun hissetiğim günlerim de oldu elbette, o zaman yapamayacağımı söyledim eşim de hiç söz etmeden hemen işi devraldı.
Annemlere gidince genckızlıgımdaki gibi halen her şeyi bana onlar servis eder, misafir gibi agırlanırım❣️Kardeşimin evinde gelinimiz ona keza öyledir.
Hamile olduğumuzu unutmadan hayattan da kopmadan devam etmeliyiz diyenlerdenim, çok güzel geçsin süreciniz🙏🏻