aysegulmustafa Ben 32. Haftanın içindeyim bugün doktor randevum vardı ilk nst falan yapıldı. Ben hep dışardan 32 sonrası haftada bir kontrol diye duymuştum ama bugün doktorum 2-3 hafta sonra gel dedi. Bu durum normal mi?
cylnboran04 aysegulmustafa benimde doktorum 2 hafta sonra gel dedi başka doktor buldukca hafta 1 gıderım
bilgeeee14141 aysegulmustafa bir sıkıntı olmadığı sürece haftada çağırıp yormak istemiyorlar zaten ne gerek var ki sancı yoksa Herşey yolundaysa bende 34 haftayım iki haftada bir gel dedi 36 37. Haftadan sonra ne olur bilemiyorum ama fazla evham yapmanıza gerek yok bence :)
aysegulmustafa cylnboran04 özele gidiyorum oradan takipliyim ben, şaşırdım bugün öyle söyleyince 2 hafta sonra gideceğim
aysegulmustafa bilgeeee14141 ya aslında hep 3 haftada bir gidiyordum bu zamana kadar burada hep 32 sonrası her hafta gideni görünce benim niye böyle diye garipsedim 🤣Teşekkür ederim
seymaaca aysegulmustafa normal gayet canım ☺️ sende ve bebişinde bi sıkıntı yoksa hafta üstüne çagırmıyor mesela ben 32 de gittim hic yokken tansiyonum cıktı 33 de gel dedi cıkmasaydı ileri haftalara atardı bu arada devlet takipliyim bende yani bi sıkıntınız yoksa hic dert etme zaten muhtemelen 34-35 den sonra haftada bire düşer kontrollerin
bilgedenizokaribal aysegulmustafa ben de özel hastane takipliyim ve bana da doktorum 32. Hafta kontrolünden sonra 35te gel dedi. Riskli bir durum, takip edilmesi elzem bir riskiniz yoksa o yüzden öyle demiştir
Papatya05_ aysegulmustafa benimki 30. Haftada gittim 34 de gel demişti gidemedim 35. Haftada gittim o zaman ilk nst girdim iki hafta sonra gel dedi eşim yok bu hafta gidemedim yine haftaya gideceğim 38. Haftada oluyorum bakalım sezaryen için gün verilecek artık 37+3 deyim
dilaradoyan aysegulmustafa 36dan sonra her her hafta gittim bende. 32,34,36 şeklinde iki hafta koydu 32den sonra
hicrankvck aysegulmustafa eğer bi sıkıntı yoksa sürekli çagırmazlar önceki gebeliğimde bende öyle 3 haftafa bir gidiyordum 30 dan sonra ama simdi gebeliğimin basından beri 2 haftada bir gidiyorum riskli gebelik olduğu için bazen kendim yorulduğum için eğer iyiysem 3 haftayı 4 haftayo bekliyorum ama genel olarak iki haftada bir 19 haftalığum bu arada
katlav aysegulmustafa 32.haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı. 34te gittim 36 da gideceğim. Sonra haftada 1 e düşecekmiş 😊
betulku katlav banada 32 den sonra 15 günde bir gel dedi 36dan sonra her hafta 🫶 zaten günü belirledik son 9 kaldı 🙃