Momlife_ Aramızda sağlıkçı varsa eğer ben sağlıkçılardan duymak istiyorum açıkçası çünkü süt çok fazla içmiyorum eğer ciddi faydası varsa içmeye çalışacağım hazır hiç içemem de inek sütü kaynatıp olabilir
benimhikayemmm Momlife_ bir sağlıkçı değilim ama iki çocuk annesi olarak kızlarıma bu güne kadar hiç süt içirmedim onun yerine kefir ayran tükettik her annenin sütü kendi yavrusuna derler 😀😀 bi çok dr da süt önermiyor ben sadece fikrimi söyledim bakalım sağlıkçı arkadaşlarımız ne diyecek
Daisyy000 Momlife_ Ne kendim ne çocuklara hiçbir zaman süt vermedim, süt fermente haldeyken sağlıklı yogurt, kefir vs olarak tüketiyoruz
Momlife_ benimhikayemmm aslında bende öyle düşünüyorum ve kefiri de sade içemem maalesef yoğurt severim ama o da çok mide yanması yapıyor bende çok yiyemem😂
kayrosmom 34 haftalık hamileyim bende süt belkide 1-2 kez içmişimdir o da uykuya kolay dalayım diye ballı süt. Kefir yoğurt çok tüketirim. Eksiklik olacağını düşünmüyorum sütün
Momlife_ kayrosmom iyi bari çok sevmem çünkü zorla da içemem kiii kefir de sade sevmiyorum meyveli içerim o da fayda eder umarım
kayrosmom Momlife_ meyveli kefirlerde koruyucu vs gibi zararlı içerikler var sade kefiri kendiniz muzla çilekle karıstırabilirsiniz daha faydalı